Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira a donat măști și ventilatoare orașului său natal, Barranquilla

Shakira a donat măști și ventilatoare orașului său natal, Barranquilla

de Redactia Tvmania

Shakira a livrat către orașul său natal din Columbia, Baranquilla, mii de măști și aparate de despirație artificială pentru a ajuta sistemul de sănătate și cetățenii să fie protejați în timpul pandemiei de coronavirus.

 

Primarul orașului, Jaime Pumarejo, a dat asigurări că artista l-a contactat în urmă cu aproximativ două luni pentru a împărtăși ceea ce a învățat despre pandemie din Spania.

„În urmă cu două luni am primit un apel de la o femeie care s-a născut și a crescut în Baranquilla, iar acum locuiește în străinătatea. Aceasta a dorit să ne ofere sfaturi despre ceea ce se întâmplă în lume, despre ceea ce învățase în Spania din această pandemie. Este vorba de Shakira „, a spus Pumarejo pe Instagram. „Dragostea pentru oraș, solidaritatea ei a determinat-o să facă donații de mii de măști N95 și diverse aparate respiratorii  care urmează să ajungă în oraș și să să ne ajute să avem grijă de oamenii noștri”.

Shakira, la rândul său, a lăudat munca compatrioților săi în timpul acestei crize mondiale și a mulțumit primarului pentru munca sa. 

Cântăreața se află în autoizolare în Barcelona alături de copiii și partenerul ei, fotbalistul Gerard Piqué. În ultima perioadă, Shakira a profitat de izolarea socială pentru a face un curs de filozofie antică la Universitatea din Pennsylvania, care s-a încheiat săptămâna trecută.

 
 
 
 
 
 
 
 
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton