Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira a spus adevărul: de ce nu dorește să se căsătorească cu Pique

Shakira a spus adevărul: de ce nu dorește să se căsătorească cu Pique

de Redactia Tvmania

Shakira (43 ani) și Gerard Pique (33 ani) formează un cuplu din anul 2010 și au împreună doi copii. Însă niciodată nu au pus problema unei căsătorii. Pentru a pune capăt speculațiilor, artista a făcut o serie de declarații prin care a lămurit de ce nu face pasul cel mare.

 Shakira a dezvăluit publicației Hola că alege să rămână în postura de iubită pentru a-l ține pe fotbalist „cu picioarele pe pământ”. Mai mult, nici nu se gândește la căsătorie și nici nu a făcut-o până acum, aceasta preferând să rămână în continuare iubita fotbalistului.

„Vreau să fiu iubita lui, prietena lui, puţin din fructul oprit”, a declarat Shakira.

Shakira face referire la Pique ca fiind „cel ales” și, în ciuda faptului că sunt fermi atunci când vine vobra despre decizia de a face pasul cel mare, cei doi au aniversat deja un deceniu de când sunt împreună. În 2014 a fost prima oară când Shakira a vorbit despre căsătorie în cadrul unui interviu oferit publicației Glamour. Atunci, ca și acum, artista avea aceeași părere precizând că ea și Pique au tot ceea ce este necesar pentru relație și că un act nu ar schimba niciun aspect al iubirii și relației lor. 


Shakira și Pique au împreună doi copii: Milan, în vârstă de 7 ani, și Sasha, de 5 ani.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton