Homepage  / Știri

Shakira, dată în judecată?

Shakira, dată în judecată?

de Redactia Tvmania

Se pare că piesa “This Time For Africa”, cântată de Shakira în cadrul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, este plagiată sau cel puţin aşa susţine cântăreţul portorican Wilfrido Vargas.

Acesta o acuză pe cunoscuta artistă columbiană ca a preluat o parte a unei melodii compuse de el în anii ‘80. Piesa cu pricina se intitulează “El negro no quiere” şi a fost interpretată la vremea ei de dominicana Miriam Cruz.

Dacă se hotărăşte să o dea în judecată, Wilfrido i-ar cere Shakirei 11 milioane de dolari, anunţă quien.com.

Deşi respectivul s-a trezit peste noapte cu acuzaţiile, era deja stabilit că ritmul imnului Campionatului Mondial de Fotbal, “Time For Africa”, provine de la un cântec popular camerunez, “Zamina”.

Shakira va cântă piesa “Time For Africa”, al cărei clip va fi lansat pe 11 mai, atât pe 11 iunie în cadrul ceremoniei de deschidere a Campionatului Mondial de fotbal, cât şi la inchidere, pe 11 iulie.

Mai mult, Shakira  a declarat că este bucuroasă că a fost aleasă să cânte imnul împreună cu unul dintre cele mai cunoscute grupuri din Africa de sud,  Freshlygrounds: “Muzica africană este plină de pasiune şi ar trebui să aiba locul ei în cultura pop mondială.

Sunt mândră că am avut ocazia să lucrez cu cei de la Freshlygrounds”, a zis ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton