Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira, mesaj acid pentru Gerard Piqué și noua lui iubită. „Eu fac cât două de 22”

Shakira, mesaj acid pentru Gerard Piqué și noua lui iubită. „Eu fac cât două de 22”

de Andra Stana,

Shakira se folosește de propriile arme pentru a se răzbuna pe fostul ei iubit. Artista a lansat recent o nouă piesă, în colaborare cu un DJ argentinian, unde îl atacă în mod direct pe Gerard Piqué, dar și pe actuala iubită a acestuia, Clara Chia.

Shakira râde de Gerard Pique și Clara Chia, actuala lui iubită, în noua ei piesă

În cel mai recent single al ei, „BZRP Music Session #53”, o colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, Shakira pare să îi dedice un mesaj dur lui Gerard Piqué, de care s-a despărțit în iunie 2022.

„Îmi pare rău, am luat deja un alt avion / Nu mă mai întorc aici, nu vreau o altă dezamăgire / Te dădeai mare campion / Dar când am avut nevoie de tine / mi-ai arătat cea mai proastă versiune a ta”, spun versurile ei traduse în română. „Ai crezut că m-ai rănit, dar m-ai făcut mai puternică / Femeile nu mai plâng, ele încasează bani”.

Shakira: „Nu mă întorc la tine”

„Îmi pare rău, dragă, ar fi trebuit să dau afară pisica (aluzie la Pique, n.r.) în urmă cu multă vreme / O lupoaică așa ca mine (aluzie la piesa She Wolf, lansată în 2009, n.r.) nu e pentru amatori / O lupoaică așa ca mine nu este pentru tipi ca tine / Sunt prea bună pentru tine / Și de aceea ești acum cu o fată exact ca tine / Asta e pentru ca tu să te scandalizezi  / Mestecă și înghite, înghite și mestecă  / Nu mă întorc la tine / Nici chiar dacă plângi în fața mea sau mă implori”.

„Am înțeles că nu e vina mea că oamenii te critică / Eu doar fac muzică / Îmi pare rău că te irită / M-ai lăsat vecină cu soacra / Cu presa la ușă și datoriile la Fisc / Ai crezut că m-ai rănit, dar m-ai făcut mai dură  / Femeile nu mai plâng, femeile fac bani”

În noua ei piesă, în care râde de Gerard Pique, Shakira pare să o vizeze și pe iubita acestuia, tânăra Clara Chia Marti, în vârstă de 23 de ani.

„Ea are un nume de persoană bună / E clar că nu e ceea ce pare (claramente – clar. Joc de cuvinte în care a strecurat numele Clara, al actualei iubite a lui Pique, n.r.)  / Ea are un nume de persoană bună / Clar este exact ca tine / Pentru tipi ca tine de la iubire la ură nu este decât un singur pas / Nu te întoarce aici, fii atent la mine / Fără resentimente, dragă / Îți doresc să-ți meargă bine cu presupusa mea înlocuitoare. ”

Shakira: „Ai schimbat un Rolex cu un Casio”

„Nici măcar nu știu ce s-a întâmplat cu tine / Ești atât de diferit încât nici măcar nu te pot recunoaște / Eu fac cât două de 22 / Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo / Ai schimbat un Rolex cu un Casio / Tu mergi repede, ia-o mai încet / Mergi mult la sală, dar antrenează-ți și creierul un pic.  Sunt fotografiată peste tot  Aici mă simt ca un ostatic  / Mie îmi convine / O să eliberez casa mâine / Și dacă vrei poți s-o aduci și pe ea la tine”, sunt versurile melodiei cântate de Shakira, potrivit gsp.ro.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație. Acum, fotbalistul se iubește cu Clara Chia Marti, o studentă în vârstă de 23 de ani.

Ce simte Shakira după despărțirea de Pique

După despărțirea lor de anul trecut, Shakira – care are doi copii cu fostul fotbalist, Milan, 9 ani, și Sasha, 7 ani – s-a destăinuit despre consecințele despărțirii lor.

„Este greu să vorbesc despre asta“, a declarat ea pentru Elle în septembrie. „Și pentru că sunt în atenția publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită. Și astfel, a fost greu nu doar pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil”.

Cu toate acestea, ea a găsit alinare în meseria sa.

„Cred că toată lumea are propriile procese sau propriile mecanisme pentru a procesa durerea sau stresul sau anxietatea”, a împărtășit ea. „Cu toții trecem prin lucruri în viață. Dar, în cazul meu, cred că a scrie muzică este ca și cum ai merge la psihiatru, doar că mai ieftin. Pur și simplu mă ajută să-mi procesez emoțiile și să le dau un sens. Și mă ajută să mă vindec”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton