Homepage  / Vedete străine

Shakira, mesaj dur pentru Gerard Piqué, de Ziua Îndrăgostiților. „S-ar putea să-mi ucid fostul”

Shakira, mesaj dur pentru Gerard Piqué, de Ziua Îndrăgostiților. „S-ar putea să-mi ucid fostul”
9

de Roxana Mirea,

La opt luni după ce Shakira și Gerard Piqué și-au anunțat despărțirea, cântăreața a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un mod neașteptat. Celebra artistă i-a transmis un mesaj dur fostului partener, dar și iubitei acestuia, Clara Chia Marti.

Shakira, mesaj pentru Gerard Piqué, de Ziua Îndrăgostiților

La opt luni după ce Shakira și Gerard Piqué și-au anunțat despărțirea, cântăreața a sărbătorit Ziua îndrăgostiților dând glas versurilor piesei „Kill Bill” a lui SZA. Cântăreața, în vârstă de 46 de ani, a postat pe Instagram un videoclip în care apare dând cu mopul pe melodia menționată și fredonând versurile.

S-ar putea să-mi ucid fostul / Nu e cea mai bună idee / Noua lui iubită e următoarea / Cum am ajuns în acest punct? / S-ar putea să-mi ucid fostul / Încă îl iubesc totuși / Aș prefera să fiu în închisoare decât singură / Am făcut totul pentru dragoste”, sunt versurile fredonate de Shakira.

Ar putea fi o lovitură la adresa fostului partener, Gerard Piqué? La urma urmei, cei doi și-au anunțat despărțirea în iunie 2022, punând capăt relației lor de 11 ani. Iar în urmă cu trei săptămâni, Piqué, care are doi copii cu Shakira, și-a oficializat pe Instagram relația cu noua iubită, Clara Chia Marti.

Nu este prima dată când Shakira îi transmite un mesaj Gerard, folosindu-se de propria armă: muzica. Artista a lansat o piesă, în colaborare cu un DJ argentinian, în care îl atacă în mod direct pe Gerard Piqué, dar și pe actuala iubită a acestuia, Clara Chia. În single-ul ei, „BZRP Music Session #53”, o colaborare cu DJ-ul argentinian Bizarrap, Shakira pare să îi dedice un mesaj dur lui Gerard Piqué.

Festival de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Îmi pare rău, am luat deja un alt avion / Nu mă mai întorc aici, nu vreau o altă dezamăgire / Te dădeai mare campion / Dar când am avut nevoie de tine / mi-ai arătat cea mai proastă versiune a ta”, spun versurile ei traduse în română. „Ai crezut că m-ai rănit, dar m-ai făcut mai puternică / Femeile nu mai plâng, ele încasează bani”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton