Homepage  / Vedete străine

Shakira, piesă emoționantă alături de băieții săi. Milan și Sasha cântă alături de mama lor

Shakira, piesă emoționantă alături de băieții săi. Milan și Sasha cântă alături de mama lor

de Cătălina Matei,

În ultimul an, viața personală a Shakirei s-a schimbat rdical de când s-a despărțit de fotbalistul Gerard Pique, iar cei doi copii ai lor au fost și ei, de asemenea, afectați. Artista s-a mutat la Miami, iar întreagă experiență a schimbării domiciliului s-a transformat în sursă de inspirație pentru o nouă piesă, „Acróstico”. În videoclip, apar și Milan și Sasha, care cântă și o acompaniază la pian pe mama lor.

Noua melodie lansată a Shakirei, Acróstico”, este profund personală și dedicată celor doi fii ai săi, Milan și Sasha. Cântăreața a și lansat videoclipul pentru această piesă emoționantă, în care cântă despre cum copiii ei au învățat-o adevărata semnificație a iubirii și despre cum ea își dorește doar ce e mai bun pentru ei.

Totodată, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani) apar și ei în videoclip. Cei doi cântă și ei, dar o și acompaniază pe Shakira la pian. În plus, cei trei sunt încojurați de multe cutii din carton, de tipul celor folosite pentru mutare, sugerând plecarea celor trei din Barcelona și stabilirea noului domiciliu la Miami.

Foto; Profimedia

Anul acesta, Milan a scris cântece care m-au făcut să plâng de emoție, iar Sasha a petrecut ore în șir la pian, descoperindu-și vocea”, a scris Shakira recent într-o postare pe contul său de Instagram.

Amândoi au fost alături de mine în studio și după ce au auzit această melodie dedicată lor, mi-au cerut să facă parte din ea”, a mai scris artista. În doar 14 ore de la lansarea lui pe YouTube, clipul piesei „Acróstico” a înregistrat peste 1,4 milioane de vizualizări.

Shakira a intrat în Cartea Recordurilor cu piesa în care îl atacă pe Gerard Piqué

Dincolo de lacrimi și sufrință, despărțirea Shakirei de Gerard Piqué se dovedește a fi un succes pentru artistă, cel puțin pe plan profesional. Căci cântăreața d eorigine columbiană tocmai a ajuns în Cartea Recordurilor cu o performanță spectaculoasă în urma melodiei în care îşi reglează conturile cu fostul ei partener.

Shakira a intrat în Cartea Recordurilor cu nu mai puțin de 14 recorudri mondiale doborâte, după ce a lansat „Music Sessions, Vol. 53”, o colaborare cu producătorul argentinian Bizarrap. În piesa respectivă, cântăreața îl atacă dur pe fotbalistul Gerard Piqué, cel cu care are doi copii. Cei doi s-au despărțit anul trecut, iar Gerard deja s-a afișat cu o iubită de 23 de ani, Clara Chia.

După cum relatează Billboard, această colaborare cu producătorul argentinian Bizarrap a devenit cea mai difuzată melodie latino în 24 de ore şi, apoi într-o săptămână pe Spotify, cea mai ascultată melodie de pe YouTube în 24 de ore şi melodia latino care a atins 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

În plus, piesa artistei columbiene a devenit și cel mai difuzat cântec latino de pe Spotify atât în 24 de ore, cât și în decurs de o săptămână, cu 14,4 milioane de difuzări într-o singură zi și cu 80,6 milioane de difuzări într-o săptămână.

În același timp, Shakira a apărut și într-o emisiune TV pentru a interpreta piesa, și a doborât și aici recorduri: cea mai rapidă piesă latino care atinge 100 de milioane de vizualizări pe YouTube, (în 70 de ore) și cele mai multe vizualizări în 24 de ore, cu 63 de milioane într-o singură zi, pe YouTube.

Cu albumul lansat în colaborare cu BZRP – „Music Sessions Vol. 53”, Shakira este prima cântăreață care debutează în Top 10 Billboard Hot 100 cu o piesă în limba spaniolă. Totodată, ea e prima femeie care înlocuiește o piesă tot a ei pe primul loc în clasamentul Billboard Latin Airplay.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton