Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira, o nouă lovitură pentru Gerard Pique. Mesajul dur transmis în noua piesă

Shakira, o nouă lovitură pentru Gerard Pique. Mesajul dur transmis în noua piesă

de Andra Stana,

În ziua de Dragobete, Shakira a lansat împreună cu Karol G, o cântăreață și compozitoare columbiană, piesa TQG. Cele două artiste cântă despre iubiții infideli.

Noua piesă a Shakirei i-a încântat pe fani. Astfel, în primele două ore de când a ajuns pe Youtube, TQG a fost urmărită de peste un milion și jumătate de ori.

Shakira și Karol G cântă, pe rând, despre bărbații care le-au făcut să sufere, scrie libertatea.ro. În urmă cu doi ani, Karol G și-a anunțat despărțirea de rapperul Anuel AA, iar în noua melodie cântă despre o persoană importantă pe care a ajutat-o mult să se dezvolte pe toate planurile.

La rândul ei, Shakira cântă despre un bărbat care s-a îndepărtat de ea, o referire evidentă la destrămarea relației sale cu Gerard Piqué. Fotbalistul are deja o nouă iubită, mai tânără decât el, pe nume Clara Chia Marti.

Văzându-te cu noua ta iubită m-a durut / Dar acum sunt deja pe cont propriu / Am uitat tot ce am trăit împreună / Iar asta te-a deranjat. / Că până și viața a devenit mai bună pentru mine / Nu mai ești binevenit aici. / Am văzut ce mi-a reproșat prietena ta. / Asta nici măcar nu mă enervează. Râd, râd…”, sunt versurile Shakirei din melodia „TQG”.

Karol G a declarat pentru revista Rolling Stone că a scris piesa anul trecut.

„Când am început să scriu piesa, aceasta avea o semnificație aparte pentru mine, dar, în timp, lucrurile s-au schimbat și, deși acum nu mai reprezintă nimic pentru mine, a reprezentat un moment anume din viața mea”, spune ea.

Artista a mai declarat că visa să aibă o colaborare cu Shakira. După ce a auzit „Monotonía”, colaborarea dintre Shakira și Ozuna, Karol G a înțeles că povestea Shakirei se potrivește perfect cu versurile piesei sale.

„Ascultând acea poveste și ce se întâmpla cu ea, piesa TQG a venit perfect”, adăugă Karol G. „I-am trimis-o și i-a plăcut”, a încheiat ea.

Shakira, atac la Pique în versuri

Shakira a început anul 2023 lansând o melodie plină de aluzii la fostul ei partener Gerard Piqué. Nici noua iubită a fostului fotbalist, Clara Chía, nu a scăpat nemenționată în versurile artistei columbiene. Cântăreața și fostul jucător de la Barça și-au încheiat relația în iunie 2022, iar de atunci, artista i-a scris mai multe cântece fostului ei iubit.

În melodie, Shakira, 45 de ani, îi critică deschis pe Pique, 35 de ani, precum şi pe actuala sa iubită, spaniola Clara Chia, în vârstă de 23 de ani.

„Mergi mult la sală, dar fă-ţi să muncească puţin şi creierul”, „Ai schimbat un Ferrari cu un Twingo”, „Nu mă voi întoarce la tine, nici dacă plângi sau mă implori”, „O lupoaică așa ca mine nu este pentru un tip ca tine”, sunt câteva dintre versurile melodiei.

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit, după 12 ani de relație, în iunie 2022. Din povestea lor de iubire au rezultat doi copii: Milan, în vârstă de 9 ani, şi Sasha, în vârstă de 7 ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton