Homepage  / Articole

Andrei Aradits și Andreea Bălan, duet la „Te cunosc…”

Andrei Aradits și Andreea Bălan, duet la „Te cunosc...”

de Redactia Tvmania

„Te cunosc de undeva!” revine din 15 septembrie cu un nou sezon! Invitaţi de top, machiaje spectaculoase şi costume senzaţionale sunt doar o parte dintre ingredientele show-ului de la Antena 1. Shakira şi Alejandro Sanz sunt invitaţi speciali în prima galã a show-ului. Vezi prin ce „chinuri” au trecut la machiaj cei doi!

Lora, Crbl, Maria Buză, Jorge, Lavinia, Adrian Enache, Claudia şi Marian de la Haiducii vor trece în această toamnă prin transformări incredibile, sub privirile milioanelor de telespectatori, dar mai ales ale celor patru juraţi: Ozana Barabancea, Aurelian Temişan, Andreea Bălan şi Andrei Aradits.

În prima galã a show-ului, un cuplu de senzaţie vine în platoul „Te cunosc  de undeva!’. Shakira şi Alejandro Sanz fac furori cu piesa „La tortura”, în interpretarea a doi dintre membrii juriului. Dacã Andrei Aradits a scãpat mai ieftin la machiaj de aceastã datã, pentru Andreea Bãlan lucrurile nu au fost la fel de uşoare – a fost nevoitã sã suporte un ulei special de machiaj, pe tot corpul. Cel mai tare artista s-a temut ca „negreala” sã nu-i strice pãrul!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton