Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira și Gerard Pique, din nou împreună după zvonul că se despart. Ce a pățit fotbalistul în fața casei artistei

Shakira și Gerard Pique, din nou împreună după zvonul că se despart. Ce a pățit fotbalistul în fața casei artistei
9

de Andra Stana,

Acum câteva zile, presa din Spania a anunțat că Shakira și Gerard Pique s-au despărțit, după 12 ani de relație. Recent, fotbalistul Barcelonei și celebra artistă au apărut împreună și s-au arătat deranjați că au fost surprinși de paparazzi.

Joi, Gerard Pique a apărut în fața casei în care a locuit până de curând cu Shakira și cei doi copii ai lor. Fotbalistul a stat o vreme în fața ușii, pentru că nu avea cheia și a trebuit să sune la interfon. Cineva din interior i-a permis accesul, dar la scurt timp a ieșit, dar nu singur, scrie libertatea.ro. Shakira a fost surprinsă în compania fotbalistului. Au urcat împreună în mașina care era parcată în fața locuinței.

În imaginile surprinse de paparazzi se poate vedea că celor doi nu le convine că au fost văzuți și pozați de paparazzi. De aceea, Shakira își ține la un moment dat mâna la ochi.

Shakira și Gerard Pique, din nou împreună după zvonul că se despart. Ce a pățit fotbalistul în fața casei artisteiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

După zvonul că se desparte de Shakira, s-a aflat că celebrul fotbalist s-ar fi mutat deja într-un apartament, de unul singur. Publicația spaniolă El Periodico scrie că Pique locuiește singur în Barcelona și că în ultima perioadă s-a bucurat de viața de noapte alături de prieteni, între care și Riqui Puig, de la Barcelona.

De asemenea, publicația a mai dezvăluit și faptul că motivul pentru care Shakira și Pique au decis să ia o pauză și să locuiască separat ar fi faptul că artista l-ar fi prins pe fotbalist cu o altă femeie. Până acum, ei nu au făcut declarații despre acest subiect. În schimb, surse apropiate cuplului susțin că în scurt timp, Shakira și Pique vor publica în comunicat, pentru a clarifica situația, scrie Marca.

Shakira și Gerard Pique sunt împreună din 2010. Nu sunt căsătoriți, dar au împreună doi copii, pe Sasha și Milan.

Sursa foto: Libertatea, Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton