Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira și Gerard Pique s-au certat în plină stradă, iar poliția din Miami a intervenit. Cine a vrut să îl bată pe fostul fotbalist

Shakira și Gerard Pique s-au certat în plină stradă, iar poliția din Miami a intervenit. Cine a vrut să îl bată pe fostul fotbalist
10

de Andra Stana,

Shakira și cei doi copii ai ei s-au mutat în Miami, după ce Gerard Pique a părăsit-o pe artistă pentru Clara Chia Marti. Recent, fostul fotbalist a mers să-și întâlnească cei doi băieți, iar între el și artistă a izbucnit un scandal. Iată ce s-a întâmplat în plină stradă, în Miami, și cine a sărit să-l bată pe Pique.

Recent, Shakira a anunțat că părăsește definitiv Barcelona, după ce s-a despărțit de Gerard Pique. Cântăreața s-a mutat în Miami alături de cei doi copii ai săi, unde a vrut să înceapă o viață nouă și să stea departe de fostul partener. Pique a plecat miercuri, 26 aprilie, la Miami pentru a se întâlni cu băieții lui. El a călătorit fără iubita sa, Clara Chia, deși, scrie sport.es, citat de libertatea.ro, Shakira nu ar fi avut o problemă ca aceasta să-l însoțească.

La sosirea sa pe Aeroportul Internațional din Miami, legenda FC Barcelona a fost întâmpinat de o mulțime de reporteri care l-au hărțuit cu întrebări despre relația sa cu cântăreața columbiană.

Shakira și Gerard Pique s-au certat în plină stradăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Jurnalista spaniolă Veronica Bastos a declarat în emisiunea La Mesa Caliente de la Telemundo că fostul jucător de la FC Barcelona a avut o discuție aprinsă cu cumnatul său Tonino Mebarak. „Shakira a avut o ceartă aprinsă cu Pique, iar discuția ar fi devenit atât de violentă încât, se pare, Tonino a trebuit să intervină pentru a-și apăra sora”, a dezvăluit ea.

„Potrivit zvonurilor, poliția a trebuit să intervină pentru a opri altercația”, a adăugat ea. „Trebuie să precizăm că nu există niciun raport al poliției și niciun raport public oficial cu privire la acest incident.“

Niciuna dintre părți nu a dorit să comenteze pe această temă. Singurele imagini cu vizita catalanului la copiii săi au fost împărtășite de fanii care l-au recunoscut pe stradă.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton