Homepage  / Articole

Shakira şi Gerard Pique vor deveni părinți la anul

Shakira şi Gerard Pique vor deveni părinți la anul

de Redactia Tvmania

Shakira şi iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique (FC Barcelona), vor deveni părinţi la anul, la sfârşitul lunii ianuarie. Conform revistei columbiene Gente, ce doi viitori părinți nu știu încă dacă vor avea un băiețel sau o fetiță și îl alintă pe cel mic cu două porecle: Ulicito - dacă va fi băiat - şi Ulicita - dacă va fi fetiţă, informează latino.foxnews.com, citat de Mediafax.

Revista Gente a afirmat că jurnaliștii ei au văzut cu ochii lor rezultatele ecografiei pe care Shakira a făcut-o la Miami, acum câteva zile. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al artistei a spus că nu a fost mandatat să facă nicio declarație publică despre această sarcină.

În articolul din Gente sunt postate şi câteva fotografii ale cuplului, aflat în vizită la Miami, dar şi o declaraţie a medicului Victor H. Gonzalez-Quintero, care a consultat-o pe Shakira. „Există o probabilitate de 80% ca bebeluşul să fie un băieţel”, a spus medicul.

Înainte de a afla sexul bebeluşului, viitorii părinţi le-au spus medicilor – atât celor din Barcelona, cât şi celor din Miami – că naşterea se va face prin cezariană.

Shakira și Pique, șantajați de angajații lor

Shakira și iubitul ei au fost victimele unui şantaj, după ce doi foşti angajaţi le-au cerut mulţi bani, pentru a nu da publicităţii fotografii cu ei doi în ipostaze intime. Conform libertatea.ro, care citează postul tv spaniol Tele 5, fosta menajeră a Shakirei i-a cerut artistei suma de 250.000 de euro pentru a face pierdute pozele compromițătoare. Se pare că întreg scandalul a fost stins repede, cu ajutorul poliției, la care Shakira a mers să îi denunțe pe cei doi șantajiști.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton