Homepage  / Știri

Shakira şi Pique, aproape despărţiţi

Shakira şi Pique, aproape despărţiţi

de Redactia Tvmania

Din ce în ce mai multe lucruri demonstrează că povestea de dragoste dintre cântăreaţa în vârstă de 34 de ani şi fotbalistul spaniol de 24 de ani a luat sfârşit. Şi că săruturile cu foc din vara aceasta au fost date uitării.

Cei doi nu au mai fost văzuţi împreună în ultima perioadă, mai mult Pique nu a fost prezent la Las Vegas, unde Shakira a fost desemnată, în cadrul Premiilor Grammy Latino, personalitatea anului, iar ea “a uitat” la mulţumiri să-l treacă şi pe “soarele ei” (aşa cum îl numea la sfârşitul lui aprilie pe contul ei de Twitter).

Mai mult, apropiaţii Shakirei, prieteni şi membri ai familiei, au observat că artista este în ultimul timp din ce în ce mai tristă şi melancolică.

De asemenea, zvonurile că Pique ar înşela-o cu o tânără brunetă nu i-au căzut prea bine cântăreţei columbiene. Gurile rele spun însă că cei doi nu au vrut să declare că s-au despărţit din cauza unei reclame.

În vară,ei au filmat împreună un spot publicitar pentru o campanie, care încă nu a fost făcută publică, iar acest lucru se pare că este singurul lucru care îi mai leagă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton