Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira şi Pique, furtună în paradis?

Shakira şi Pique, furtună în paradis?

de Redactia Tvmania

Cuplul format dintre cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul spaniol Gerard Piqué se află în pragul despărţirii, după şapte ani de relaţie şi 2 copii, susţin tabloidele din Spania şi cele de peste Ocean. Iar fanii au luat-o razna încercând să înţeleagă motivele care ar fi putut duce la ruptura dintre cei doi.

Semnele că ar traversa o criză în cuplu au început de când Shakira şi Gerard, activi pe reţelele de socializare, au încetat să mai pună poze împreună şi nu s-au mai afişat în public ca un cuplu după nunta lui Leo Messi de la sfârşitul lui iunie. Mai mult, Shakira nu a mai asistat în ultima vreme la meciurile lui Piqué alături de echipa sa, FC Barcelona, lucru pe care artista obişnuia să-l facă. De asemenea, Gerard Piqué ar locui singur de ceva vreme într-un apartament din Barcelona, susţin cei de la tvynovelas.com. Motivul principal al crizei dintre ei ar fi implicarea totală a Shakirei în turneul de promovare al abumului „El Dorado”, pe care îl va începe pe 8 noiembrie în Germania şi pe care îl va termina pe 10 februarie, anul viitor, în America.  

Un alt semn al despărţirii lor ar fi faptul că, după ultimul gol marcat alături de echipa sa, Piqué a ridicat doar trei degete în aer în loc de patru, cum obişnuia să facă. Gestul său, de a ridica mereu patru degete, câte două la fiecare mână, simboliza legătura dintre el şi Shakira, ei fiind născuţi născuţi în aceeaşi zi, pe 2 februarie, la 10 ani diferenţă.

Până acum, niciunul dintre ei nu a ieşit cu vreo declaraţie ca să infirme sau să confirme zvonurile apărute.

Shakira (40 de ani) și Piqué (30 de ani) sunt împreună de 7 ani și au doi copii, Milan, 4 ani, și Sasha, 2 ani. Cei doi s-au cunoscut în 2010, la Campionatul Mondial din Africa de Sud, când Shakira a cântat melodia turneului, „Waka Waka”.

Vedeţi aici cel mai recent videoclip al Shakirei, la piesa „Perro fiel”, pe care o cântă împreună cu Nicky Jam:

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton