Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shania Twain, detalii șocante din lupta ei cu boala Lyme. „Mi-a fost teamă că voi cădea de pe scenă”

Shania Twain, detalii șocante din lupta ei cu boala Lyme. „Mi-a fost teamă că voi cădea de pe scenă”

de Andra Stana,

Shania Twain a dezvăluit prin ce chinuri a trecut înainte să afle că suferă de boala Lyme. Superstarul country - care a fost mușcată de o căpușă în timp ce călărea în 2003 - a declarat în noul ei documentar Netflix că simptomele ei au fost „destul de înfricoșătoare”.

„Înainte de a fi diagnosticată, eram foarte amețită pe scenă”, a spus ea în „Not Just a Girl„, documentarul lansat recent pe Netflix. „Îmi pierdeam echilibrul, îmi era teamă că voi cădea de pe scenă”.

Ea a adăugat: „Aveam aceste pierderi de memorie (…) în mod regulat, la fiecare minut sau la fiecare 30 de secunde”.

Shania Twain și-a pierdut vocea din cauza bolii Lyme

Nu numai că boala cronică a avut un impact asupra capacității lui Twain de a cânta, dar regina muzicii country pop a dezvoltat disfonie, ceea ce a făcut-o să-și piardă temporar vocea, scriu cei de la pagesix.com.

„Vocea mea nu a mai fost niciodată la fel”, și-a amintit ea. „Am crezut că mi-am pierdut vocea pentru totdeauna. Am crezut că asta a fost tot, [și] că nu voi mai cânta niciodată, niciodată”.

Twain a suferit mai multe intervenții chirurgicale invazive după ce și-a pierdut vocea.

„A trebuit să fac o operație care a fost foarte intensă și este o operație cu gât deschis, foarte diferită de o operație la corzile vocale. A trebuit să fac două, așa că a fost foarte, foarte, foarte, foarte greu și am supraviețuit – adică am supraviețuit emoțional – și sunt pregătită să merg mai departe”, a declarat Shania Twain într-un interviu pentru Extra în 2019.

După problemele de sănătate, pentru Shania Twain a urmat divorțul

În timp ce se lupta cu problemele sale de sănătate, cântăreața de muzică country a aflat și că soțul ei de 15 ani, Robert „Mutt” Lange, o înșela cu prietena și asistenta ei personală, Marie-Anne Thiébaud.

„În această căutare pentru a determina ce cauzează această lipsă de control cu vocea mea și această schimbare a vocii mele, mă confruntam cu un divorț. Soțul meu mă părăsește pentru o altă femeie”, a declarat cântăreața de la „You’re Still the One” în document, adăugând că se afla la „un cu totul alt nivel” și „nu mai vedea niciun rost să continue o carieră muzicală”.

Printr-o stranie întorsătură a evenimentelor, câștigătoarea a cinci premii Grammy a reușit să își regăsească dragostea – și vocea – din nou.

După ce au trecut împreună prin momente atât de grele, fostul soț al lui Marie-Anne, Frédéric Thiébaud, și Twain s-au apropiat din cauza durerii pe care o împărtășeau în 2010.

Relația celor doi a devenit rapid romantică și s-au căsătorit un an mai târziu.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton