Homepage  / Vedete străine

Shannen Doherty, imagini dureroase din timpul luptei cu cancerul. „Poate vom deveni mai familiarizați cu felul în care arată boala”

Shannen Doherty, imagini dureroase din timpul luptei cu cancerul. „Poate vom deveni mai familiarizați cu felul în care arată boala”
7

de Roxana Mirea,

Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda în „Beverly Hills 90210”, a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul patru, considerat stadiu terminal. Actrița nu se lasă și vrea să lupte cu boala până în ultima clipă. Recent, Shannen Doherty a făcut publice imagini din timpul luptei cu cancerul și a scris un mesaj prin care le încurajează pe femei să meargă la controalele anuale.

Shannen Doherty, imagini din timpul luptei cu cancerul

Luna octombrie este considerată luna internațională de conștientizare a cancerul de sân. În acest context, Shannen Doherty, actrița care a interpretat-o pe Brenda în „Beverly Hills 90210”, a împărtășit cu fanii ei imagini din timpul propriei lupte cu boala necruțătoare. Aceasta le încurajează pe femei să meargă la medic și să își facă controalele anuale.

„Pentru luna de conștientizare a cancerul de sân, aș vrea să împărtășesc mai multe despre experiența mea personală de la primul diagnostic la al doilea. E totul drăguț? Nu, dar acesta este adevărul și dorința mea este că dacă voi împărtăși asta cu voi vom deveni mai educați, mai familiarizați cu felul în care arată cancerul. Sper că voi încuraja femeile să-și facă mamografii, să meargă la controalele anuale, să străbată frica și să facă față la orice.

În 2015 am fost diagnosticată cu cancer mamar. Am făcut mastectomie, chimioterapie și radioterapie. M-am confruntat cu multe sângerări nazale de la chimioterapie. Mai mereu eram obosită. M-am înveselit prin purtarea pijamalelor amuzante pe care prietena mea Kristy mi le-a dat. M-au înveselit cu adevărat? Da!! Arătam ridicol și am fost capabilă să râd de mine. Umorul m-a ajutat să trec prin ceea ce părea imposibil. Sper că noi toți să găsim umorul în imposibil”, a scris Shannen Doherty despre lupta cu cancerul, pe Instagram.

Shannen Doherty își vede de viață în continuare

Actrița a fost diagnosticată cu cancer la sân în 2015, în 2016 a trecut printr-o mastectomie, iar în 2017 a anunțat că este în remisie. Apoi, în februarie 2020, a mărturisit public că boala s-a întors și că acum e vorba de stadiul 4, considerat stadiu terminal.

Shannen DohertyIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Mulți oameni care sunt diagnosticați cu cancer în stadiu 4 sunt considerați, într-un fel, terminați. Se presupune că nu pot munci sau că nu pot munci la capacitate maximă, or asta nu e adevărat. E ceva ce mi-aș dori din tot sufletul, ca oamenii ceilalți să nu mai prespună și să ne dea șansa să le demonstrăm contrariul”, a spus actrița, citată de yahoo.com.

Nu vreau să mă comport ca și cum mor”, a declarat recent pentru o emisiune tv din SUA actrița de 50 de ani, diagnosticată cu cancer la sân în stadiu 4. „Nu vreau să mă comport ca și cum am de îndeplinit anumite dorințe, pentru că lupt ca să rămân în viață”, a povestit Shannen Doherty, explicând că nu se dă în vânt după listele de gen „bucket list” (lucruri pe care să le faci măcar o dată în viață).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton