Homepage  / Vedete străine

Shannen Doherty, supărată foc pe Fran Drescher. Lovitură dură primită de actrița care suferă de cancer în stadiu terminal

Shannen Doherty, supărată foc pe Fran Drescher. Lovitură dură primită de actrița care suferă de cancer în stadiu terminal
7

de Roxana Mirea,

Shannen Doherty, care are 51 de ani, suferă de cancer mamar în stadiul patru. Această boală nu are tratament, dar poate fi ținută sub control cu ajutorul tratamentelor revoluționare ce ajută la ameliorarea și reducerea simptomelor. Toate acest tratamente sunt costisitoare, iar acum actriță acuză SAG-AFTRA că i-a anulat asigurarea de sănătate.

Shannen Doherty a rămas fără asigurarea de sănătate

Shannen Doherty are întrebări și speră că o singură persoană îi poate răspunde la ele – Fran Drescher. Vedeta din „Beverly Hills 90210” a apărut miercuri pe Instagram pentru a-i cere președintelui SAG-AFTRA să facă schimbări în „criteriile actuale” ale organizației.

Fran Drescher, sunt curioasă pentru oameni ca mine, care au lucrat de când aveau 10 ani și au plătit cotizații la @sagaftra, cum se face că atunci când nu suntem capabili să lucrăm din motive de sănătate, sindicatul nostru ne abandonează. Cred că putem face mai mult pentru toți membrii noștri și cred că sunteți persoana potrivită pentru a face acest lucru”, a scris Shannen Doherty pe Instagram.

Asigurarea de sănătate nu ar trebui să se bazeze pe venitul anual. Este o contribuție pe viață. Iar pentru mine și pentru mulți alții, am plătit o viață întreagă de cotizații pentru a fi anulate doar pentru că nu îndeplinim criteriile voastre actuale. Nu este în regulă”, a adăugat Doherty.

Un purtător de cuvânt al SAG-AFTRA Health Plan declară pentru ET: „Administratorii SAG-AFTRA Health Plan țin foarte mult la participanții noștri și la bunăstarea lor. Suntem bucuroși să putem oferi o prelungire a acoperirii pentru participanții eligibili sau pentru persoanele aflate în întreținerea lor atunci când nu pot lucra din cauza unor probleme de sănătate.”

Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists (SAG-AFTRA) este un sindicat american care reprezintă aproximativ 160.000 de actori de film și televiziune, jurnaliști, personalități radiofonice, cântăreți, actori de voce, influenceri și alți profesioniști din domeniul mass-media din întreaga lume.

Cum arată Shannen Doherty („Beverly Hills 90210”), la doi ani de când a aflat că are cancer în stadiu terminalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Shannen Doherty: „Acesta este visul meu suprem”

În septembrie 2021, Drescher a fost aleasă președinte al SAG-AFTRA. Nischelle Turner de la ET a vorbit cu Shannen Doherty în decembrie 2021, înainte de premiera filmului ei, „Fortress”, și a vorbit despre revenirea pe marele ecran, despre sănătatea ei și despre obiectivele sale.

„Dacă aș visa la ce s-ar întâmpla în 2022, cred că mi-ar plăcea să existe mult mai multe cercetări și progrese în ceea ce privește găsirea leacului pentru cancer. Acesta este visul meu suprem pentru că, chiar dacă sunt înfloritoare și mă descurc bine, încă am cancer, așa că mă gândesc: ‘Ce pot face pentru a ajuta la o mai mare conștientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani, ce pot face pentru a împinge cercetarea nu doar pentru mine, ci pentru toți cei care suferă de cancer?'” a declarat Doherty.

Deși acesta era obiectivul ei pentru 2022, Doherty a spus că, în mod realist, spera ca starea ei de sănătate să rămână stabilă, în timp ce continuă să lupte cu cancerul în stadiul 4.

Shannen Doherty a fost diagnosticată cu cancer la sân pentru prima dată în 2015. Ea a fost tratată cu terapie hormonală, dar în cele din urmă a trebuit să fie supusă unei mastectomii, precum chimioterapiei și radioterapiei. În 2017, cancerul lui Doherty a intrat în remisie. Din nefericire, în februarie 2020, acesta a revenit sub forma unui cancer de sân în stadiul IV. De asemenea, boala se răspândise și în alte părți ale corpului ei.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton