Homepage  / Vedete / Vedete străine

Sharon Osbourne, dezvăluiri despre lupta lui Ozzy cu boala Parkison. „Mi se rupe inima”

Sharon Osbourne, dezvăluiri despre lupta lui Ozzy cu boala Parkison. „Mi se rupe inima”
9

de Andra Stana,

Sharon Osbourne a povestit în mod emoționant cum a fost viața de când soțul Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu boala Parkinson, în 2020. Care este motivul pentru care i se "rupe inima" pentru rocker.

Lui Sharon Osbourne i se frânge inima pentru soțul Ozzy Osbourne după ce a fost diagnosticat cu Parkinson

Sharon Osbourne și-a deschis sufletul și a vorbit despre lupta pe care soțul Ozzy Osbourne o duce cu boala Parkinson. Fosta prezentatoare Talk, în vârstă de 69 de ani, a împărtășit cum a afectat-o boala Parkinson a rockerului de când familia a dezvăluit diagnosticul acestuia în ianuarie 2020, scrie eonline.com.

„Mă gândesc doar la soțul meu, care era foarte energic, îi plăcea să iasă la plimbare, făcea un spectacol de două ore pe scenă în fiecare seară, alergând ca un om nebun”, a împărtășit ea în documentarul Paxman de la ITV: Putting Up With Parkinson’s. „Dintr-o dată, viața ta se oprește – așa cum o știai”.

Sharon Osbourne, dezvăluiri despre lupta lui Ozzy cu boala Parkison.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Sharon Osbourne: „Când mă uit la soțul meu, mi se rupe inima pentru el”

Deși diagnosticul lui Ozzy a fost dur, Sharon spune că a existat o parte pozitivă în toate acestea. „Familia„, a precizat ea. „Petrecem mult mai mult timp împreună„.

Sharon a adăugat: „Când mă uit la soțul meu, mi se rupe inima pentru el. Sunt tristă pentru mine însămi când îl văd așa, dar prin ce trece el este mai rău. Când mă uit la el și el nu știe că mă uit la el, îmi vine să plâng.”

În ianuarie 2020, Ozzy – împreună cu soția sa și doi dintre copiii lor, Kelly, 37 de ani, și Jack, 36 de ani – a apărut la emisiunea Good Morning America pentru a discuta despre recentele sale lupte pentru sănătate.

„A fost teribil de dificil pentru noi toți”, a explicat cântărețul Black Sabbath, în vârstă de 73 de ani, despre anul trecut, în timpul căruia a fost diagnosticat cu pneumonie și căzut în casa sa din Los Angeles. „Am susținut ultimul meu concert în ajunul Anului Nou. Apoi am avut o căzătură urâtă. A trebuit să mă operez la gât, ceea ce mi-a distrus toți nervii”.

Atunci, Ozzy a împărtășit că a fost diagnosticat cu boala Parkinson, o afecțiune a sistemului nervos care afectează mișcările.

„Este PRKN2”, a explicat Sharon la momentul respectiv, adăugând că boala sa nu este „o condamnare la moarte, nici pe departe o sentință de moarte”. Ea a continuat: „Este ca și cum ai avea o zi bună, o zi bună și apoi o zi foarte proastă”.

Ozzy: „Mă simt de parcă aș umbla în cizme de plumb”

Ozzy a oferit recent o actualizare a modului în care a decurs dificila sa luptă cu boala.

Crezi că îți ridici picioarele, dar piciorul nu se mișcă. Mă simt de parcă aș umbla în cizme de plumb”, a declarat el pentru The Observer, pe final de august. Artistul a adăugat că Parkinsonul și-a pus amprenta și asupra sănătății sale mintale. „Am ajuns la un platou care era mai jos decât îmi doream să fie. Nimic nu se simțea cu adevărat grozav. Nimic. Așa că am început să iau aceste antidepresive, iar ele funcționează OK”.

Cu toate acestea, Ozzy a spus că, din cauza afecțiunilor sale de sănătate, a învățat „să trăiască momentul„.

Nu știi când te vei trezi și nu vei mai putea să te ridici din pat„, a adăugat el. „Dar pur și simplu nu te gândești la asta”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton