Homepage  / Vedete străine

Sharon Stone, apariție de senzație la Cannes 2022. Cum și-a transformat rochia chiar pe covorul roșu

Sharon Stone, apariție de senzație la Cannes 2022. Cum și-a transformat rochia chiar pe covorul roșu
12

de Roxana Mirea,

Sharon Stone a întors toate privirile pe covorul roșu de la Festivalul de la Cannes 2022. Superstarul american, în vârstă de 64 de ani, nu avea cum să lipsească de la premiera filmului „Forever Young", un film de Valeria Bruni Tedeschi, cu Louis Garrel.

Sharon Stone a strălucit pe covorul roșu de la Cannes 2022

Premiera peliculei „Forever Young” a avut loc în cadrul Festivalul de la Cannes 2022, iar Sharon Stone a strălucit pe covorul roșu. Actrița în vârstă de 64 de ani este într-o formă de zile mari și nu se teme să își etaleze silueta de invidiat.

De mai bine de un an, actrița a fost îmbrăcată în mare parte de designerii casei de modă Dolce & Gabbana, lucru care s-a întâmplat şi acum. Sharon Stone a optat pentru o ținută cu celebrul imprimeu „Maiolica”, specific creatorilor de modă Stefano Gabbana și Domenico Dolce, scrie click.ro.

În ceea ce privește părul, Sharon Stone a ales să o coafură „wet”, care i-a scos în evidență chipul luminos. Când vine vorba de accesorii, actrița a făcut o alegere cu bun gust. Ea a purtat o pereche de cercei, cu pietre prețioase în culorile rochiei – bleumarin și argintiu, dar și un inel asemănător.

Sharon-Stone-a-stralucit-pe-covorul-rosu-de-la-Cannes-2022-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Sharon Stone a strălucit și a arătat ca o prințesă între-o rochie albă cu bleumarin, ce ilustrează print-ul „iconic” al casei de modă Dolce & Gabbana. Trena lungă și înfoiată, corsetul și bretelele late i-au dus cu gândul pe criticii de modă la rochiile care se purtau cândva în serile de bal.

Totuși, actrița nu a păstrat trena. Ulterior, ea a rămas doar într-o rochie tip sirenă, după ce a renunțat la trena detașabilă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton