Homepage  / Vedete străine

Sharon Stone a pozat în costum de baie la 65 de ani. Cum arată acum actrița din „Instinct primar”

Sharon Stone a pozat în costum de baie la 65 de ani. Cum arată acum actrița din „Instinct primar”
11

de Andra Stana,

Sharon Stone a atras atenția cu cea mai recentă ipostază în care apare. Pe rețelele de socializare a distribuit o nouă imagine cu ea, în costum de baie.

Sharon Stone a recunoscut că este pregătită de vară. Actrița în vârstă de 65 de ani și-a făcut un selfie în costum de baie și a urcat imaginea pe contul de socializare. Pe Instagram, acolo unde e urmărită de 3,7 milioane de fani, a postat o fotografie cu ea, fără filtre și editări.

Actrița s-a pozat în livingul conacului ei din Beverly Hills, iar în fotografie apare și câinele ei, Bandit, un buldog francez, pe care l-a adoptat în urmă cu cinci ani. De asemenea, pe perete poate fi observat un tablou cu una dintre actrițele ei preferate, Marilyn Monroe.

„Gata de vară”, a scris actrița din „Sliver”, în descrierea fotografiei.

„Yaaaaasssss regina. Nu cred că ai fost vreodată mai senzuală.”, „Sunt obsedat de tine”, „Sharon, arăți fantastic pentru orice vârstă. (…) nu asculta de cei care sunt cârcotași. Arăți fantastic și ești în formă, dar și sănătoasă.”, i-au transmis fanii.

Sharon Stone a pozat în costum de baie la 65 de ani. Cum arată acum actrița din „Instinct primar”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Păcălită să filmeze scena explicită din „Basic Instinct”

Anul trecut, actrița americană și-a lansat anul trecut o autobiografie, „The Beauty of Living Twice”. În cartea sa de memorii, actrița a povestit că nu a fost avertizată că părțile sale intime vor fi expuse pe marile ecrane, în celebra scenă a interogatoriului din filmul „Basic Instinct”/ „Instinct primar” (1992).

Cei de la Vanity Fair au publicat un extras din cartea actriței, care povestește că, deși filmul a făcut-o o stea, experiența „terifiantă” a interpretării rolului i-a dat „coșmaruri înfiorătoare”.

Sharon Stone și-a amintit cum a fost când a privit pentru prima dată scena interogatoriului.

„După ce am filmat Instinct primar, am fost sunată să-l văd. Nu singură cu regizorul, așa cum s-ar putea anticipa, având în vedere situația care ne-a făcut pe toți să ne oprim, ci cu o cameră plină de agenți și avocați, dintre care majoritatea nu aveau nimic de-a face cu proiectul”, a scris ea.

„Aşa mi-am văzut vaginul filmat prima dată, la mult timp după ce mi s-a spus ”, a dezvăluit ea.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton