Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shawn Mendes și Camila Cabello și-au spus „Adio”. „O să continuăm să fim…”

Shawn Mendes și Camila Cabello și-au spus „Adio”. „O să continuăm să fim...”
15

de Andra Stana,

Shawn Mendes și Camila Cabello nu mai formează un cuplu. După o relație de aproape doi ani și jumătate, cei doi artiști au decis să se despartă. Vestea despărțirii a venit ca un șoc pentru fanii celor doi. Mendes și Cabello au publicat un anunț comun, pe conturile de Instagram, prin care explicau ce se întâmplă acum în viața lor.

Cu toate că toată lumea aștepta vestea logodnei dintre Shawn Mendes și Camila Cabello, fanii acestora au fost luatți prin surprindere. Cei doi artiști și-au anunțat despărțirea pe Instagram în cursul dimineții de joi, 18 noiembrie.

Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit

„Hey dragilor, am decis să punem capăt relației noastre romantice, dar iubirea pe care ne-o purtăm ca oameni unul celuilalt este mai puternică decât a fost vreodată. Am început relația ca cei mai buni prieteni și o să continuăm să fim cei mai buni prieteni. Apreciem foarte mult sprijinul vostru de la început și mai departe”, au transmis cei doi pe conturile lor de Instagram.

Potrivit Fox News, cu puțin timp înainte de a face anunțul, Shawn a fost fotografiat în timp ce își lua cafea; părea trist. Asculta muzică și avea o atitudine rezervată, mai scriu și cei de la spynews.ro. Totodată, cu o zi în urmă, Mendes a fost văzut singur la sala de fitness.

Au fost întâi de toate prieteni

Mendes și Cabello s-au cunoscut în anul 2014, dar la acea vreme s-a legat doar o prietenie strânsă între cei doi. Ani mai târziu, între ei s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragoste. Ei au devenit un cuplu pe 4 iulie 2019, data fiind confirmată de Camila fanilor ei.

Recent, Cabello a infirmat speculațiile care apăruseră cu privire la o eventuală logodnă în timpul apariției sale în emisiunea „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”.

„Jur că nici nu știu la ce mână trebuie să fie pus inelul de logodnă, așa că uneori îmi pun inelul meu pe inelar”, a explicat artista după apariția unor poze cu ea în care purta un inel pe degetul inelar de la mâna stângă.

Shawn-Mendes-si-Camila-Cabello-si-au-spus-„Adio.-„O-sa-continuam-sa-fim..-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton