Homepage  / Cinema

„Shazam!” face pui! Continuarea aventurilor noului supererou e deja în pregătire

„Shazam!” face pui! Continuarea aventurilor noului supererou e deja în pregătire

de Redactia Tvmania

La mai puțin de o săptămână de la premieră, „Shazam!” anunță partea a doua.

Cu peste 159 de milioane de dolari încasați, la un buget de numai 100, „Shazam!” s-a calificat pentru turul al doilea: studiourile Warner / DC au anunțat oficial lansarea proiectului pentru o a doua parte.

The Hollywood Reporter a dat știrea spunând că Henry Gayden s-a apucat deja să scrie scenariul, în timp ce regizorul David F. Sandberg și producătorul Peter Safran sunt așteptați și ei la posturi.

Cât despre actori, Asher Angel, Zachary Levi și Jack Dylan Grazer ar trebui și ei să-și reia rolurile: Billy, Shazam și, respectiv, Freddy.

„Shazam!” a avut premiera în România pe 5 aprilie 2019 și este povestea lui Billy Batson (Asher Angel), un puști superobișnuit de 14 ani din Philadelphia peste care dă un vrăjitor (Djimon Hounsou) mai puțin obișnuit, care-l învață în truc simplu și eficient. E suficient să strige „Shazam!” pentru a se transforma dintr-un copil într-un adult cu corpul sculptat la perfecție, supercool și dotat cu superputeri. În noii colanți roșii, Shazam (Zachary Levi) e gata să-și încerce noile puteri: zborul, vederea prin orice material sau… trecerea examenului la științe sociale.

Puteți vedea trailer-ul aici:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton