Homepage  / Știri

Sherlock Holmes, în toate formele, vine în august la AXN

Sherlock Holmes, în toate formele, vine în august la AXN

de Redactia Tvmania

Canalele AXN anunță pentru luna august episodul special „Sherlock – Mireasa monstruoasă” și sezonul al treilea din „Sherlock Holmes și dr. Watson”.

 

„Sherlock – Mireasa monstruoasă”

Sherlock

AXN va difuza pe 13 august, de la 21.00, episodul special „Sherlock – The Abominable Bride” / „Sherlock – Mireasa monstruoasă”.

Episodul de 90 de minute, al miniseriei „Sherlock” îi readuce în prim plan pe îndrăgiții Benedict Cumberbatch („The Imitation Game”) și Martin Freeman („The Hobbit”). Personajele revin cu o nouă aventură, doar că de data aceasta într-un plan temporal neobișnuit – respectiv în anii 1890, dar la aceeași adresă din Londra, str Baker 221b.

 

„Sherlock Holmes și dr. Watson”

Sherlock Holmes si Dr Watson

AXN WHITE programează din 1 august, de la ora 19.30, sezonul 3 al serialului „Sherlock Holmes și dr. Watson” / „Elementary”.

La șase luni după ce Joan (Lucy Liu) s-a mutat din casa lui Sherlock (Jonny Lee Miller), ea conduce propria firmă de investigații. Joan descoperă că Sherlock s-a întors în oraș, cu o nouă protejată, numită Kitty Winter (Ophelia Lovibond) și lucrează la același caz ca și ea.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton