Homepage  / Articole

Shia LaBeouf: De ce am părăsit-o pe Carey Mulligan

Shia LaBeouf: De ce am părăsit-o pe Carey Mulligan

de Redactia Tvmania

Actorul Shia LaBeouf a explicat motivele pentru care a abandonat relaţia cu Carey Mulligan: aceasta din urmă voia să se mărite şi să întemeieze o familie.

Shia LaBeouf nu ţine foarte mult la viaţa personală: a dovedit-o din plin în iulie anul trecut, când povestea presei că s-a iubit cu Megan Fox pe platourile filmului de acţiune „Transformers”, dezvăluire care nu i-a căzut deloc bine actriţei şi soţului ei, Brian Austin Green. Acum, Shia (26 de ani) a comis-o din nou: actorul din „În afara legii” (film care rulează în cinematografele noastre începând cu 7 septembrie) a explicat – în revista „Sunday Times” – că nu era gata de o relaţie serioasă.

Mai exact, Shia spune că Mulligan (27 de ani) îşi dorea să se mărite şi să întemeieze o familie, iar el nu era pregătit pentru asta. Drept dovadă, Carey Mulligan s-a şi logodit cu următorul ei iubit, Marcus Mumford, la numai 10 luni de la despărţirea de Shia, nunta având loc şi ea, în aprilie anul acesta. Acum, LaBeouf se iubeşte cu Karolyn Pho.

Relaţia de un an dintre Shia şi Carey a început la filmările pentru „Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule” (2010) şi actorul povesteşte: „Carey nu e doar o actriţă, ci şi o persoană extraordinară, o fată dulce şi foarte inteligentă. Relaţia noastră s-a terminat pentru că nu aveam stiluri de muncă şi de viaţă compatibile. Eram mereu pe drumuri şi aveam probleme cu locuitul împreună. Am avut un şoc cultural când i-am întâlnit părinţii şi invers. Eram diferiţi – asta a fost tot. Acum e foarte fericită şi nu ar fi putut fi dacă rămâneam împreună. Îşi dorea căsătorie, familie şi copii mai mult decât mine”.

Autor: Monica Popescu

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton