Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shia LaBeouf, dezvăluiri șocante despre trecutul lui zbuciumat. „În acele momente, eram o bombă cu ceas”

Shia LaBeouf, dezvăluiri șocante despre trecutul lui zbuciumat. „În acele momente, eram o bombă cu ceas”
6

de Andreea Hentea,

Shia LaBeouf a povestit recent despre gândurile sinucigașe pe care le-a avut într-un moment de cumpănă. „Nu mai voiam să trăiesc”, a povestit actorul cunoscut pentru violențele și temperamentul său rebel, care acum spune că vede lucrurile cu totul altfel, scrie deadline.com.

„Lumea mea se prăbușise”, a povestit recent Shia LaBeouf despre o perioadă tulbure din viața lui, petrecută acum nu foarte mult timp, care a implicat accidente de mașină, un ordin de reabilitare ordonat de instanță, izbucniri emoționale (printre care întreruperea unui spectacol de pe Broadway cu Emma Stone) și tot felul de comportamente agresive.

Concedierea de pe platouri

Printre lecțiile de viață primite de Shia LaBeouf în această perioadă s-a aflat și eliminarea lui din distribuția filmului „Nu îți face griji, dragă” / „Don’t Worry Darling”, regizat de Olivia Wilde (pe care îl vom vedea și noi în cinematografe, din 23 septembrie), despre care aceasta a povestit într-un interviu recent acordat publicației Variety.

Shia LaBeouf obținuse rolul principal din film (jucat în final de Harry Styles). În 2020, însă, când producția era abia la început, Olivia Wilde a hotărât să-l concedieze. Studiourile au vorbit atunci despre un conflict de programare, dar recent, pentru întâia oară, actrița-regizoare a explicat care a fost situația.

Sunt o admiratoare a jocului lui Shia LaBeouf, dar modul lui de-a aborda rolul nu a fost deloc în conformitate cu ceea ce cer eu în filmele mele. În anumite privințe, el pare să aibă nevoie de o energie combativă, dar eu nu cred că așa ceva duce la cele mai bune interpretări.

După acest moment, au ieșit la iveală multe lucruri care m-au tulburat cu adevărat în ceea ce privește comportamentul lui. Îi doresc cu adevărat să se facă bine și să se schimbe, fiindcă eu cred în așa ceva, dar pentru filmul nostru ne trebuia o altfel de energie. Florence a fost în situații foarte vulnerabile în film, iar prioritatea mea era să o fac să se simtă în siguranță”, a povestit Olivia Wilde pentru Variety.

Acuzațiile de agresiune

La faptele reprobabile ale actorului se adaugă și cele pentru care cântăreața și dansatoarea britanică Tahliah Debrett Barnett (cunoscută sub numele de scenă FKA Twigs), fosta lui iubită, a intentat un proces împotriva sa.

La câteva luni după ieșirea lui LaBeouf din distribuția filmului „Don’t Worry Darling”, FKA Twigs (cu care a jucat în „Honey Boy”) l-a dat în judecată pentru abuz și agresiune sexuală, spunând că i-a provocat multă suferință emoțională. Recent, un tribunal din Los Angeles a dispus, potrivit Rolling Stone, judecarea dosarului în aprilie 2023.

Shia LaBeouf, dezvăluiri șocante despre trecutul lui zbuciumatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Cu revolverul pe masă

În luna următoare, LaBeouf a rupt și contractul cu CAA, agenția care îl promova, și s-a internat în spital. În perioada care s-a scurs de atunci, actorul a recunoscut, într-un interviu, că simțea nevoia de agresivitate și de conflicte pentru a intra mai bine în roluri, dar că aceste lucruri aproape l-au eliminat din industrie.

„În acele momente, eram o bombă cu ceas”, a spus Shia LaBoeuf despre acea perioadă. „Nimeni nu mai voia să vorbească cu mine, nici măcar mama mea. Managerul nu mă suna, impresarul nu mă suna, eram deconectat total de la filme”.

La acea vreme, a povestit el, a fost pe punctul de-a se sinucide. „Aveam un pistol pe masă. Eram dus cu totul. Nu voiam să mai fiu în viață după toate câte se întâmplaseră. Mi-era o rușine cum nu mai simțisem până atunci, genul de rușine care nu te lasă să respiri. Nu știi încotro să o apuci, nu ești în stare nici măcar să ieși să-ți iei un taco”, a mai spus el.

Ce l-a salvat

Shia LaBeouf a spus că viața i-a fost salvată și că a depășit acea perioadă întunecată ca urmare a convertirii la catolicism. Hotârărea lui a venit după ce s-a documentat pentru rolul titular, al controversatului călugăr Padre Pio, din viitorul film al lui Abel Ferrara (care va avea premiera mondială în cadrul apropiatului Festival Internațional de Film de la Veneția, desfășurat între 31 august și 10 septembrie).

Actorul a mai spus că a fost puternic influențat de întâlnirile cu regizorul Abel Ferrara pe Zoom, în cadrul unui „program spiritual” la care au participat amândoi. „Sunt în acest program spiritual. Avem întâlniri. Și o altă persoană care a luat parte la ele a fost Abel Ferrara”.

El a mai povestit: „Mi-a scris pe chat: «Ai auzit despre Padre Pio?»”. Shia LaBeouf a spus că transformarea prin care a trecut l-a ajutat să renunțe la „vechiul lui eu” și să înțeleagă că fostul lui mod de viață „a dus la provocarea de dureri și vătămări grave altor oameni”.

Despre fosta lui iubită, pe care o numea „femeia care l-a acuzat de toate acele lucruri”, el spune acum că „i-a salvat viața” și că „A fost, pentru mine, o sfântă”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton