Homepage  / Știri

Shia LaBeouf este nemulţumit de ultimul „Indiana Jones”

Shia LaBeouf este nemulţumit de ultimul „Indiana Jones”

de Redactia Tvmania

Actorul consideră că ultimul film „Indiana Jones”, în care l-a interpretat pe Mutt Williams, fiul celebrului arheolog, nu s-a ridicat la nivelul impus de celelalte trei titluri ale seriei, relatează thesun.co.uk.

Deşi „Indiana Jones şi regatul craniului de cristal” (2008) a fost un succes de box office, cu încasări de peste 780 de milioane de dolari, Shia LaBeouf (24 de ani) se teme că ultimul său proiect, „Wall Street: Banii sunt făcuţi să circule” (lansat în România pe 24 septembrie), continuarea filmului „Wall Street” (1987), ar putea avea o soartă asemănătoare.

„Am fost deja implicat într-un film în care am simţit că nu s-a continuat tradiţia. Şi apoi ajungi într-o situaţie asemănătoare. Filmul nu se ridică la nivelul aşteptărilor şi îţi afectează cariera”, a explicat starul american.

„M-am simţit restrâns în <>. Nu am avut cu ce să lucrez şi am fost pus acolo cu un motiv. Era ca şi cum încercam să impun inocenţa unei audienţe care nu dorea asta”.

Shia LaBeouf devine unul dintre cei mai căutaţi actori de la Hollywood, dar este hotărât să nu se complacă în această realitate când îşi alege rolurile.

„Nu sunt încă unde îmi doresc. Şi sper să nu fiu niciodată în situaţia lui Robert De Niro, care a ajuns la un nivel confortabil. Asta înseamnă moartea unui actor”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton