Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shia LaBeouf și soția lui, Mia Goth, divorțează

Shia LaBeouf și soția lui, Mia Goth, divorțează

de Redactia Tvmania

Shia LaBeouf și soția lui, Mia Goth, divorțează după doi ani de căsnicie. Anunțul vine la scurtă vreme după apariția zvonurilor cum că actorul se iubește cu FKA Twigs.

Un purtător de cuvânt al actorului a făcut publică vestea divorțului: „Shia și Mia au depus actele de divorț. Separarea a fost amiabilă și toate detaliile legate de procedura de divorț vor rămâne private“.

Vestea că actorul în vârstă de 32 de ani divorțează a venit imediat după ce fotografii cu Shia părăsind locuința din Londra a cântăreței FKA Twigs au apărut în presă. Shia și FKA Twigs au fost surprinși de paparazzi când ieșeau din casa artistei britanice și se îndreptau spre un supermarket pentru a face cumpărărturi. Imaginile au apărut ieri pe site-ul publicației Daily Mail. 

Câteva surse au declarat pentru aceeași publicație că Shia și FKA formează un cuplu de ceva vreme. Se pare că actorul s-a despărțit de soția lui, Mia Goth, în urmă cu mai multe luni. FKA Twigs a fost logodită cu Robert Pattinson, însă cei doi s-au despărțit în urmă cu un an după o relație de trei ani.

FKA Twigs și Shia LaBeouf joacă împreună în filmul „Honey Boy”, ce urmează să fie lansat în perioada următoare. Pelicula a fost scrisă de LaBeouf, iar acțiunea se concentrează pe un copil actor care încearcă să repare relația cu tatăl lui alcoolic.

Shia LaBeouf și Mia Goth s-au căsătorit în octombrie 2016, în cadrul unei ceremonii făcute pe neașteptate în Las Vegas.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton