Homepage  / Seriale / Seriale americane

Shonda Rhimes lucrează la un spin-off al serialului „Anatomia lui Grey”

Shonda Rhimes lucrează la un spin-off al serialului „Anatomia lui Grey”

de Redactia Tvmania

Postul american ABC a dat undă verde unui nou serial, un spin-off al poveștii din “Grey’s Anatomy” /„Anatomia lui Grey”. De această dată, acțiunea nu se va mai desfășura într-un spital, ci într-o stație de pompieri din Seattle, scrie Variety.com.

Proiectul, care nu a primit încă un titlu, va spune povestea unui grup de pompieri plini de curaj. Se zvonește deja că spin-off-ul va debuta ca parte a unui episod din „Anatomia lui Grey”.

“De la căpitanul echipei și până la cel mai nou angajat, vom urmări poveștile acelor bărbați și femei care își riscă viețile și își pun inima pe tavă în timpul orelor de lucru, cât și în afara lor”, afirmă reprezentanții ABC într-un comunicat de presă citat de usmagazine.com.

„Anatomia lui Grey” a ajuns la cel de-al 13-lea sezon la americani, joia aceasta fiind difuzat ultimul episod, cel cu numărul 24 al seriei. În penultimul episod, în spitalul Grey Sloan Memorial a avut loc o puternică explozie, urmată de un incendiu. Așadar, este foarte posibil ca personaje din noul spin-off să fie prezentate mai repede decât s-ar fi așteptat oricine.

Nu este pentru prima oară când celebrul serial al Shondei Rhimes, cu Ellen Pompeo în rol principal, este sursă de inspirație pentru un proiect de genul spin-off. În 2007, Rhimes lansa „Private Practice”, serie în care rolul principal i-a revenit lui Kate Walsh, Dr. Addison Forbes în „Anatomia lui Grey” sau, altfel sus, soția personajului principal din „Anatomie”, Derek Shepherd (Patrick Dempsey).

„Private Practice”, difuzat și la noi sub denumirea de „Private Practice – Medici în Santa Monica”, a avut șase sezoane. Serialul a fost creat după succesul uluitor pe care personajul Addison Shepherd l-a avut în “Anatomia lui Grey”: nu doar că doctoriţa neonatolog a apărut în mult mai multe episoade decât se prevăzuse iniţial, dar ea a devenit personaj central într-o serie creată special de Shonda Rhimes. 

CITEȘTE ȘI:

Jesse Williams („Anatomia lui Grey”) și soția lui au decis să divorțeze

VIDEO: „Anatomia lui Grey” revine în programul Diva. Când este programat serialul

Ce urmează, în sezonul 13 din „Anatomia lui Grey”, pentru principalele personaje?

O actriţă pleacă din „Anatomia lui Grey” în toamnă!

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton