Homepage  / Televiziune

Ce se întâmplă cu show-ul Casa iubirii, de la Kanal D. Anunțul făcut de Andreea Mantea

Ce se întâmplă cu show-ul Casa iubirii, de la Kanal D. Anunțul făcut de Andreea Mantea
3

de Roxana Mirea,

„Casa iubirii” este show-ul matrimonial de la Kanal D în care concurenții se cunosc și își găsesc sufletul pereche. Fanii emisiunii sunt activi pe rețelele sociale și își împărtășesc opiniile cu privire la favoriții lor din emisiune. Iată ce anunț a făcut Andreea Mantea în legătură cu show-ul „Casa iubirii”, de la Kanal D.

Casa iubirii deschide ușile unor noi concurenți

Show-ul matrimonial „Casa iubirii” a revoluționat modalitatea în care concurenții se cunosc și își găsesc sufletul pereche. Situatiile de viață apărute în Casă generează numeroase reacții pe rețelele sociale, telespectatorii își împărtășesc opiniile, predicțiile și așteptările cu privire la favoriții lor din emisiune, generând astfel un sentiment de apartenență la o adevărată comunitate „Casa iubirii”.

„Sunt foarte fericită că telespectatorii noștri ne urmăresc zi de zi,  în număr atât de mare, și că trăiesc emoțiile la maximum, alături de concurenți. Am o veste bună pentru toți cei care își doresc să vină în Casa iubirii și să trăiască pe pielea lor o experiență cu totul iesită din comun. Dragostea e la un pas de tine, trebuie doar să faci tu acel pas către ea. Castingul pentru Casa iubirii este deschis pentru toți cei care își doresc să trăiască acel sentiment atât de frumos”, spune Andreea Mantea.

andreea-mantea_casa-iubirii_kanal-d-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Castingul pentru „Casa iubirii” se află în continuă desfășurare, astfel că cei care doresc să se înscrie și să aibă șansă de a participa în emisiunea televizată de la Kanal D se pot înscrie completând datele din formularul de înscriere casting.kanald.ro.

Emisiunea cu și despre iubire, prezentată de Andreea Mantea, una dintre cele mai iubite și apreciate vedete din România, poate fi urmărită de luni până vineri, de la 10:00 și de la 16:30, și în fiecare sâmbătă și duminică, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton