Homepage  / Știri

Show-ul „MasterChef” va fi produs de o firmă din afara Pro TV

Show-ul "MasterChef" va fi produs de o firmă din afara Pro TV

de Redactia Tvmania

„MasterChef” va beneficia de o nouă echipă de producţie, condusă de Monica Senchiu şi Marius Toader, anunţă Pro TV. În plus, un nou juriu este pregatit să coacă la foc iute răbdarea concurenţilor şi să le pună la încercare pasiunea pentru bucătărie, dar şi să îi ajute să îşi descopere cele mai nebănuite aptitudini, pentru a lupta in cursa pentru titlul de MasterChef.

Monica Senchiu şi Marius Toader, foşti producători Pro TV, sunt cofondatorii Media Factory, prima companie independentă de producţie TV din Romȃnia, care a produs 25 show-uri originale bazate pe formate sau concepte originale create de Marius Toader.

Media Factory a fost fondată la începutul anilor 2000 de Marius Toader și de Monica Șenchiu, foști producători la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. Unul dintre primele formate produse a fost „România Mea”, cu Emil Hurezeanu și „Animat Planet Show”, un program de satiră animată care a fost difuzat pe Antena 1.

Compania a reușit să exporte câteva formate în mai multe țări. Cel mai de succes este „Miss fata de la țară” („Miss Country girl”), care a ajuns în peste 11 teritorii, precum Canada, Thailanda, Australia și Ucraina.

Un alt format exportat a fost „M-a făcut mama artist” (difuzat la noi de Prima TV), program vândut în Ucraina și Rusia.

Experienţa „MasterChef” va fi completată de un nou juriu

Cei trei noi juraţi, care vor fi dezvăluiţi în curȃnd, sunt adevărate poveşti de succes.

Începȃnd cu această lună, Pro TV a dat startul preselecţiilor pentru a cincea ediţie. Caravana a ajuns deja pe 7 iunie la Cluj-Napoca, pe 14 iunie în Iaşi şi pe 21 iunie la Timişoara.

Turul prin ţară se încheie la Bucureşti, cu preselecţiile de pe 5 şi 6 iulie.

Citeşte şi:

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu au plecat de la Pro TV

Antena 1 va difuza show-ul culinar „Hell’s Kitchen”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton