Homepage  / Știri

Show-ul „Vocea României”, doar la un pas de show-urile live

Show-ul „Vocea României”, doar la un pas de show-urile live

de Redactia Tvmania

Atmosfera se tensionează în această vineri la „Vocea României” - show-ul a fost nominalizat la Premiile TVmania 2014. Concurenții rămași în concurs luptă în continuare pentru un loc în drumul către marele trofeu. Antrenorii își vor ocupa din nou locurile pe scaune și vor fi martorii momentelor ce vor suprinde și vor stârni cuvinte de laudă, sau vor dezamăgi.

Vocea Romaniei (2)

Telespectatorii vor asista la un moment înduioșător, de iubire necondiționată, venit din partea celor mai sincere ființe: copiii. Un discurs plin de încredere al unei concurente și o dispută între antrenor și un membru din echipa sa vor pune în evidență un spirit de artist care funcționează după propriile reguli.

Loredana, Smiley, Marius Moga și Tudor Chirilă și-au dorit să pună în scenă momente extraodinare care să rămână în mintea telespectatorilor și care să demonstreze calitățile concurenților.

Loredana a ales să meargă mai departe cu spiritele rebele.

Smiley a creat: “unul dintre cele frumoase duete pe care le-am văzut în ultimele patru sezoane la Vocea României”, după cum a declarat unul dintre antrenori.

Moga a transformat o piesă rock într-un moment felicitat de ceilalți antrenori și le-a spus concurenților: “V-ați autodepășit toate fricile pe care le aveați și ăste e cel mai important moment!”.

Tudor a pus două voci puternice în ring și a concluzionat: “Ați făcut momentul memorabil pe care îl așteptam!”.

Cei patru antrenori vor fi puși din nou în situația de a alege între voci cu rezonanță care au reușit să îi impresioneze în audițiile pe nevăzute. Dacă au rămas la fel, dacă au evoluat, dacă au fost mai slabi decât atunci, cine continuă concursul, cine pleacă și cine va fi salvat rămâne de văzut diseară.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton