Homepage  / Cinema

Și-a găsit Steven Spielberg alter ego-ul? Cine actorul care îl va juca pe tânărul Steven Spielberg în filmul autobiografic

Și-a găsit Steven Spielberg alter ego-ul? Cine actorul care îl va juca pe tânărul Steven Spielberg în filmul autobiografic

de Redactia Tvmania

Se știe deja că marele regizor Steven Spielberg (74 de ani) lucrează la un film (fără titlu, deocamdată) inspirat de anii copilăriei și adolescenței sale, petrecuți în orașul Phoenix din Arizona. Dacă actorii care îi vor interpreta pe părinții și pe unchiul său au fost deja distribuiți, găsirea unui puști care să-l interpreteze pe el însuși în adolescență a durat ceva mai mult. În prezent, tânărul Gabriel LaBelle se află în negocieri pentru rol, scrie deadline.com. 

 

În urma unei căutări îndelungate, legendarul cineast Steven Spielberg l-a găsit, se pare, și pe interpretul potrivit pentru a-i juca rolul. Deadline.com informează că Gabriel LaBelle se află în negocieri pentru a-l interpreta pe Steven Spielberg adolescent în filmul inspirat de povestea sa, în timp ce se presupune că regizorul va căuta un alt interpret pentru rolul său în copilărie. 

Gabriel LaBelle

Gabriel LaBelle

Mari actori descoperiți de Steven Spielberg

Foarte tânărul Gabriel LaBelle (16 ani) nu este cunoscut încă, având până acum scurte apariții în filme ca „Dead Shack” (2017) sau „The Predator”(2018), însă va fi, cu siguranță, celebru dacă va interpreta acest rol. Steven Spielberg este reputat, printre altele, pentru talentul său de-a lucra cu adolescenții și copiii.

De-a lungul timpului, cineastul a lansat mari talente, printre care Drew Barrymore și Henry Thomas în „E.T. Extraterestrul”, Christian Bale în „Imperiul soarelui” sau Dakota Fanning în „Războiul lumilor”. Se spune, deja, că și distribuirea tinerei Rachel Zegler în cel mai recent film al său, „Poveste din cartierul de vest” (care se va lansa în decembrie în România), este extrem de inspirată.  

 

Spielberg e preocupat, de asemenea, de găsirea celor mai potriviți actori pentru a-i interpreta pe prietenii săi din copilărie și adolescență, de care a fost foarte legat. Cineastul s-a referit mereu la perioada petrecută în Arizona ca fiind o valoroasă sursă de inspirație pentru multe dintre filmele sale. Epoca respectivă s-a regăsit în documentarul HBO din 2017 despre viața regizorului.

Totuși, acest viitor film semnat chiar de Spielberg va fi primul care va privi copilăria sa prin prisma ficțiunii, urmărind formarea unuia dintre cei mai talentați povestitori ai lumii. Marele regizor american este și co-autorul scenariului, alături de reputatul scenarist Tony Kushner. Acesta a fost recompensat cu premiul Emmy pentru mini-seria „Îngeri în America” și a colaborat cu Spielberg la „München” și „Lincoln” (care i-au adus câte o nominalizare la Oscar), dar și la recentul „Poveste din cartierul de vest”. 

 

Actorii aleși deja în distribuție sunt Michelle Williams, Seth Rogen și Paul Dano. Michelle Williams o va interpreta pe mama lui Spielberg, Leah Frances Posner, pianistă de concert și restaurator, Seth Rogen va fi unchiul preferat al lui Steven Spielberg, iar Paul Dano îl va juca pe Arnold Spielberg, tatăl celebrului cineast. Dispărut în 2020, acesta a fost inginer electronist și un pionier al industriei computerelor. Filmările vor începe în această vară, iar lansarea filmului în cinematografe este programată pentru anul 2022. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton