Homepage  / Cinema

Și Hans Zimmer a obosit cu atâția supereroi

Și Hans Zimmer a obosit cu atâția supereroi

de Redactia Tvmania

Cunoscutul compozitor Hans Zimmer, fidel colaborator al lui Ridley Scott și Christopher Nolan, a declarat la BBC că nu mai vrea să lucreze pentru filmele cu supereroi.

Hans Zimmer

Hans Zimmer este cel care a compus coloanele sonore pentru trilogia „The Dark Knight”, „Man Of Steel”, „The Amazing Spider-Man” și pentru recentul „Batman V Superman”. De-acum înainte însă nu mai vrea. Cauza? O anume oboseală.

„Am făcut «Batman Begins» cu Chris (regizorul Christopher Nolan, n.r.) acum 12 ani. Trilogia «The Dark Knight» înseamnă trei filme pentru spectatori, dar pentru mine a însemnat 11 ani din viața mea”, a declarat compozitorul.

Și a mai mărturisit că munca la „Batman vs. Superman: Zorii dreptății”, a lui Zack Snyder, a fost foarte dificilă pentru el pentru că a fost nevoit să se reinventeze.

Cu toate astea, muzica sa va continua să răsune în sălile de cinema încă mult timp de-aici încolo. O vom putea auzi în „Inferno”, a lui Ron Howard, care va ajunge pe ecrane pe 19 octombrie, și în „Dunkirk”, de Christopher Nolan, a cărui premieră e programată pentru 19 iulie 2017.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton