Homepage  / Vedete / Vedete străine

Și magicianul Dynamo a fost testat pozitiv pentru coronavirus

Și magicianul Dynamo a fost testat pozitiv pentru coronavirus

de Redactia Tvmania

Magicianul englez Dynamo și-a anunțat fanii pe Instagram că, la sfatul doctorilor și din cauza unor simptome precum tuse persistentă și dureri în tot corpul, a făcut și el testul pentru noul coronavirus, rezultatul fiind pozitiv.

Starul, pe care telespectatorii români îl știu din seria „Dynamo şi magia imposibilului” de la Discovery, a explicat că a recurs la o clinică privată pentru testare, la sfatul doctorilor săi, îngrijorați din cauza imunității sale scăzute. Acum câțiva ani, Dynamo a făcut public faptul că suferă de boala Crohn, un tip de boală inflamatorie intestinală, care nu are vindecare și care poate fi ținută sub control doar prin tratament continuu. De altfel, lupta cu boala l-a obligat pe magician să renunțe o vreme la cariera tv. 

 

Din fericire, în ciuda diagnosticului, Dynamo – care în 2014 a vizitat România la invitația Discovery – se simte din ce în ce mai bine și și-a îndemnat fanii să se izolaze acasă, pentru a-i proteja pe cei vulnarabili.

 

„Bună ziua! În ultimele săptămâni am avut simptome precum  tuse persistentă și dureri în tot corpul. M-am izolat două săptămâni și am luat toate precauțiile necesare, dar am avut sfătuit să recurg și la un test pe care l-am plătit. Știu că nu toată lumea își permite asta, dar decizia am luat-o împreună cu echipa mea din mai multe motive, în primul rând pentru că, din cauza problemelor mele de sănătate și pentru că urmez un tratament care îmi compromite imunitate, sunt în categoria de risc.”

 

Potrivit aceluiași video, urcat de Dynamo pe contul său de Instagram, ce-a fost mai greu a trecut:

 

„Bat în lemn, dar simptomele au început să treacă de la zi la zi și mă simt din ce în ce mai bine, am trecut de ce era mai greu și sunt optimist”, a explicat Dynamo. 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton