Homepage  / Seriale / Seriale americane

Și tu, Brutus? Nu știe nimic nici George R.R. Martin! Scriitorul „Urzelii…” nu a citit scenariul sezonului opt

Și tu, Brutus? Nu știe nimic nici George R.R. Martin! Scriitorul „Urzelii...” nu a citit scenariul sezonului opt

de Redactia Tvmania

Scriitorul George R.R. Martin (70 de ani), după a cărui serie „Cântec de gheață și foc” a fost adaptat serialul „Urzeala tronurilor” / „Game of Thrones”, a declarat că nu a citit scenariul celui de-al optulea sezon al producției HBO pentru a se concentra pe scrierea următorului volum.

Serialul „Urzeala tronurilor” va ajunge la final odată cu cel de-al optulea sezon a cărui premieră a fost anunțată pentru 14 aprilie la ei, 15 aprilie, la noi. În schimb, sfârșitul seriei de cărți medievalo-fantastice „Cântec de gheață și foc”, care-a debutat acum 23 de ani, se lasă în continuare așteptat. Situație care nu-l mulțumește deloc pe scriitor (și nici pe noi!). Într-un interviu pentru Entertainment Weekly, George R.R. Martin a declarat:

„Ar fi trebuit să termin cărțile înainte ca serialul să ajungă la final. Nu m-am gândit că o să se întâmple asta”.

În același timp, autorul s-a ferit să afle cum se va termina serialul:

„Nu am citit scenariul sezonului final și nici nu am ajuns pe platouri pentru că am lucrat la «The Winds of Winter». Știu că se vor întâmpla multe lucruri. Dar vor fi și multe intrigi legate de personaje secundare pe are le-au creat ei înșiși. Și, bineînțeles, m-au depășit cu mai mulți ani. Ar putea apărea diferențe mari”.

Renumit pentru lentoarea sa devenită legendară, George R.R. Martin lucrează la volumul al șaselea al seriei „Cântec de gheață și foc”, „The Winds of Winter”, de opt ani! Iar volumul nu este nici măcat ultimul, după el va urma „A Dream of Spring”, care va concluziona saga fantastică.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton