Homepage  / Filme Online / Seriale americane

„And Just Like That…” are premiera joi pe HBO GO. Ce se întâmplă în noul „Sex and the City”

„And Just Like That…” are premiera joi pe HBO GO. Ce se întâmplă în noul „Sex and the City”
31

de Andra Stana,

Mult-așteptata continuare a serialului „Totul despre sex”, intitulată „And Just Like That”, va avea premiera joi, 9 decembrie, pe HBO GO. În ziua lansării, fanii seriei cu Sarah Jessica Parker & comp. vor putea urmări primele două episoade ale noii serii. Când vor fi difuzate restul de episoade.

„And Just Like That…”/„Și uite așa…” începe pe HBO GO

[toc]

Data premierei „And Just Like That…”/„Și uite așa…”

La 17 ani de la sfârșitul serialului „Totul despre sex”, un nou capitol al poveștii se pregătește de lansare. „And Just Like That” va fi disponibil începând de săptămâna aceasta pe platforma americană HBO Max.

În România, noile episoade cu Sarah Jessica Parker vor putea fi urmărite la HBO GO. Astfel, primele două episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând de joi, pe 9 decembrie. Apoi, restul de opt episoade, fiecare a câte aproximativ 40 de minute, vor fi lansate săptămânal.

Noua serie va avea zece episoade, difuzate în exclusivitate pe HBO Max/HBO GO.

Ce se întâmplă în noile episoade din „Totul despre sex”

„And Just Like That” (2021) le prezintă pe cele trei prietene – Carrie (Sarah Jessica Parker), Charlotte (Kristin Davis) și Miranda (Cynthia Nixon) – la vârsta de 50 de ani, jonglând cu noi obstacole ale vieții. Cele trei nu vor rămâne însă blocate în trecut.

„Aceste personaje nu își retrăiesc vârsta de 30 de ani”, a declarat Casey Bloys, directorul de conținut al HBO Max, pentru TVLine.

Noul serial produs de Michael Patrick King le urmărește pe cele trei eroine „în timp ce navighează printre realitățile complicate ale vieții și ale prieteniei lor. Dacă acțiunea din «Totul despre sex» le urmărea pe cele trei prietene la 30 de ani, „And Just Like That…” le surprinde la 50 de ani, confruntându-se cu toate noutățile și provocările acestei vârste.

Seria include în poveste și pandemia de COVID-19. Sarah Jessica Parker a declarat pentru Vanity Fair că pandemia „va face, evident, parte din poveste, pentru că acesta este în orașul în care trăiesc aceste personaje (New York, grav lovit de pandemie)”.

Parker, care a subliniat că Miranda și Charlotte sunt acum părinți de adolescenți, a lăsat să se înțeleagă cum arată viața lui Carrie, spunând, în același interviu: „Cât despre Carrie, care nu are familie dincolo de prietenii ei, unde este ea profesional?”.

Carrie, Miranda și Charlotte se întorc! Dar Samantha, nu…

Kim Cattrall nu va apărea în „And Just Like That”, continuarea celebrului serial „Totul despre sex/ Sex And The City”, cu personajul ei, Samantha Jones.

Până acum, tot ce se știe este că personajul lui Cattrall nu este ucis. Absența ei din serial ar fi explicată printr-o ceartă serioasă cu personajul Carrie Bradshaw. Acest lucru înseamnă că scenariștii au lăsat deschisă o portiță pentru ca personajul său să poată reveni în serial. Asta în cazul în care actrița va fi convinsă, până la urmă, să se întoarcă. Până atunci, Kim Cattrall a primit un rol în alt serial așteptat pe micile ecrane, „How I Met Your Father”.

„Vom anunța, în cele din urmă, că serialul va avea un al doilea sezon. Va trece destul de mult timp între primul și al doilea sezon, deoarece Sarah Jessica Parker are un program încărcat și avem mult de lucru pentru a o aduce înapoi pe Kim Cattrall.

Tuturor ne este dor de Kim și sperăm că se va întoarce pentru al doilea sezon – ușa nu se va închide niciodată pentru ea, ea este o parte importantă a francizei”, au spus sursele citate.

Willie Garson, simpaticul Stanford în „Totul despre sex”, a murit anul acesta. Va apărea totuși în noile episoade

Willie Garson, actorul care i-a dat viață unuia dintre cele mai simpatice și iubite în serialul de la HBO, a murit în luna septembrie. Fiul său a anunțat că tatăl său a pierdut lupta cu cancerul. El descoperise de puțin timp că suferea de cancer pancreatic.

Actorul l-a jucat în serial pe prietenul și confidentul lui Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker). El a apucat să filmeze scenele în care apare personajul său, Stanford Blatch, înainte ca boala să îl țină departe de platourile de filmare, scrie people.com.

„Familia serialului «Sex and the City» și-a pierdut un membru. Uimitorul nostru Willie Garson ”, a spus Michael Patrick King, producătorul executiv al serialului. „Era prezent în fiecare zi la filmările «And Just Like That», cu tot sufletul și dedicarea sa. El era acolo – ne dădea totul – chiar și când era bolnav. Tuturor de ne fi dor de el, ca actor și persoană. În acest moment trist, întunecat, ne mângâie amintirea bucuriei și luminii sale.”

„Willie Garson era în viață, ca și pe ecran, un prieten devotat și o lumină strălucitoare pentru toată lumea din universul său. El a creat unul dintre cele mai iubite personaje din panteonul HBO și a fost membru al familiei noastre timp de aproape 25 de ani. Suntem profund întristați să aflăm de trecerea lui și să transmitem sincere condoleanțe familiei sale și celor dragi”, au spus reprezentanții postului HBO.

Ce actori vechi și noi apar în „Și uite așa…”/„And Just Like That”

Povestea filmată în New Yorkul contemporan îi are în distribuție pe deja cunoscuții Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis. De asemenea, în poveste revin și Chris Noth cu al său Mr. Big, dar și Mario Cantone (Anthony Marentino), Evan Handler (Harry Goldenblatt) sau David Eigenberg (Steve Brady).

Pe lista actorilor nou veniți se numără Sara Ramírez (interpreta dr. Callie Torres din „Anatomia lui Grey”), Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman și Cathy Ang.

Pe toți aceștia îi puteți vedea în galeria foto de mai jos:

Chris Noth și Sarah Jessica ParkerIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 31

Trailerul noului serial cu Sarah Jessica Parker

https://www.youtube.com/watch?v=Cy8Zz7Q56dY

Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi, Michael Patrick King sunt producători executivi ai „And Just Like That” de pe HBO. De scenariul serialului s-au ocupat Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky. 

Serialul HBO „Sex and the City” a fost creat de Darren Star, după romanul omonim scris de Candace Bushnell.

Seria originală a fost difuzată de HBO între 1998 și 2004, a avut 94 de episoade de-a lungul celor șase sezoane și a primit 54 de nominalizări la Emmy (din care 6 câștigătoare) și 24 la Globul de Aur (materializate în 8 statuete).

Sursa foto: Instagram/justlikethatmax

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton