Homepage  / Știri

Sienna nu are voie să socializeze cu copiii lui Jude Law

Sienna nu are voie să socializeze cu copiii lui Jude Law

de Redactia Tvmania

Actriţa Sienna Miller (28 de ani) face tot posibilul pentru a interacţiona cu cei trei copii ai iubitului ei, Jude Law (37 de ani), dar se pare că fosta soţie a acestuia, Sadie Frost (45 de ani), i-a interzis asta.

O sursă apropiată a declarat pentru dailymail.co.uk că „Jude o aducea pe Sienna la recitalul fiicei lui, Iris, dar Sadie s-a săturat şi a pus piciorul în prag, spunându-i că nu o mai poate aduce. Sadie este o mamă minunată, dar s-a săturat să mai fie cineva care se joacă de-a mama cu copiii ei”.

Law şi Frost – care au fost căsătoriţi între 1997 şi 2003 – au împreună trei copii: doi băieţi, Rafferty (13 ani) şi Rudy (7 ani) şi o fată, Iris (9 ani). Sadie, care este şi designer vestimentar (conduce propria casă de design, „Frost French”), este – se pare – deranjată şi de planurile de nuntă pe care şi le-ar fi făcut Jude şi Sienna pentru vara aceasta.

Miller ar vrea să îi implice şi pe copiii actorului în pregătiri şi în ceremonie: „Sadie este nervoasă din cauza mai multor lucruri. Sienna face tot felul de planuri pentru copiii ei. Jude a întrebat-o pe Sadie dacă ar putea să aibă o întâlnire informală cu Sienna, pentru a le îmbunătăţi relaţia de dragul copiilor”, a explicat sursa amintită.

În plus, actriţa care se iubeşte cu Jude Law l-a dus recent pe Rudy la tuns, fără a-i cere acordul lui Sadie, care a postat, înfuriată, un mesaj pe contul ei de Twitter: „Cred că ar trebui să-ţi duci la tuns copiii tăi”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton