Homepage  / Vedete / Vedete străine

Silvia Navarro are un nou proiect. Aflaţi pentru ce filmează actriţa!

Silvia Navarro are un nou proiect. Aflaţi pentru ce filmează actriţa!

de Redactia Tvmania

Actriţa Silvia Navarro (40 de ani) a decis să stea departe de telenovele o perioadă, chiar dacă ultimul ei proiect tv, telenovela „Inima nu cere voie” („Caer en tentación”) s-a finalizat anul trecut.

Conform peopleenespanol.com, actriţa va fi ocupată lunile următoare în Mexic cu filmările la o peliculă, „Hasta que la suerte”. De asemenea, în luna mai, Silvia a terminat contractul cu compania mexicană Televisa, fiind în prezent în negocieri cu americanii de la Telemundo, aşa că, cel mai probabil, următorul serial în care va juca va fi produsă de aceştia.

Pe Silvia aţi văzut-o în mai multe telenovele pe micile noastre ecrane, printre ele „Vei fi a mea, Paloma”, „Împreună pentru totdeauna”, „Secrete din trecut”, „Inima mea e a ta”.

Ultima producţie în care a jucat, „Inima nu cere voie”, a fost desemnată cea mai bună telenovelă la Premiile „TVyNovelas 2018”. Cât priveşte viaţa privată, Silvia are o relaţie frumoasă cu afaceristul Gerardo Casanova din 2012, iar pe 7 septembrie 2015 li s-a născut primul copil, Leon.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton