Homepage  / Vedete / Vedete străine

Silvia Navarro, protagonista unei noi telenovele. Ce proiect pregătește actrița

Silvia Navarro, protagonista unei noi telenovele. Ce proiect pregătește actrița

de Redactia Tvmania

Actrița Silvia Navarro, pe care o puteți urmări zilnic la Pro 2 de la ora 18.00 în telenovela „Inima nu cere voie' („Caer en tentación'), are un nou proiect, care, marchează se pare și un nou început în cariera sa.

Silvia a este liberă de contract, aceasta nemaiavând exclusivitate cu Televisa, iar noul său proiect va fi produs de compania rivală, Telemundo.

Actrița mexicană a fost confirmată marți în rolul principal al telenovelei „La suerte de Loli” și, potrivit celor de la People en Espanol, este vorba de același proiect în care o vom revedea și pe Jacqueline Bracamontes.

„Suntem emoționați să îi urăm bun venit în familia Telemundo Silviei, una din cele mai recunoscute actrițe ale Mexicului, pentru a da viață acestei povești originale și contemporane”, a declarat într-un comunicat de presă Marcos Santana, președintele Telemundo Global Studios. „La suerte de Loli va prezenta un mix de comedie și dramă, cu un grup larg de personaje și povești cu care publicul va putea identifica”, a continuat acesta.

Silvia o va interpreta în această poveste pe Loli, o producătoare de radio de succes, singură și cu spirit liber, care își trăiește viața fără niciun angajament. Nu a găsit niciodată dragostea adevărată și a luat decizia de a nu deveni mamă. Cu toate acestea, după moartea neașteptată a celei mai bune prietene, viața Lolei va lua o întorsătură când va deveni tutorele legal al copiilor prietenei sale.

Filmările noii producții „La suerte de Loli” vor începe în curând în Mexic și va avea premiera anul viitor în țara de origine.  

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton