Homepage  / Articole

Silvia Navarro şi Cristian de la Fuente, de azi, Acasă

Silvia Navarro şi Cristian de la Fuente, de azi, Acasă

de Redactia Tvmania

Telenovela ce-i are în rolurile principale pe Silvia Navarro şi Cristian de la Fuente spune o poveste captivantă care confirmă faptul că iubirea adevărată trece peste orice obstacol. “Dragoste şi luptă” începe azi la ora 17.30 şi va fi difuzată de luni până vineri.

Cei care vor tulbura fericirea protagoniştilor sunt Leticia Calderon, César Évora, Laura Carmine si Flavio Medina.

Silvia Navarro („Secrete din trecut”) revine pe micile ecrane într-o poveste în care iubirea este mai presus de sentimente tulburătoare precum ura, minciunea şi dorinţa de răzbunare. Ea îi dă viaţă Camilei, care se îndoieşte că va mai găsi vreodată iubirea adevărată.

Printre peripeţiile trăite pe platourile de filmare, Silvia îşi aminteşte că a suferit un accident, în urma căruia s-a lovit în zona claviculei: „M-am rănit din cauza lui Cristian, dar îl iert pentru că este foarte chipeş”, a spus actriţa.

Cristian de la Fuente îl joacă pe Daniel, un tânăr inginer din Chile, care este căsătorit cu o femeie cu o poziţie socială înaltă. Daniel moşteneşte bunurile lui Don Daniel Monterde, unchiul Camilei, însă întreaga sa existenţă e răvăşită. El o cunoaşte pe Camila, se îndrăgosteşte nebuneşte de ea, însă trebuie să depăşească numeroase obstacole.

“Sunt fericit pentru că mare parte din filmări s-au petrecut în Chile, locul în care m-am născut”, a declarat Cristian.

[imagebrowser id=1003]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton