Homepage  / Seriale

Silvia Navarro şi Susana Gonzalez au început filmările la telenovela „La Candidata”

Silvia Navarro şi Susana Gonzalez au început filmările la telenovela „La Candidata”

de Redactia Tvmania

Fericită şi foarte emoţionată aşa a început actriţa Silvia Navarro filmările la noua ei telenovelă, „La Candidata”, prima pe care o filmează după naşterea fiului ei, Leon, în vârstă de aproape un an.

claquetazo

În acest serial, Silvia (37 de ani) îi dă viaţă Reginei Barcenas, o senatoare care este căsătorită cu prim-ministrul Mexicului, cu care are un băiat adolescent. După ce află că este un corupt, Regina îi declară acestuia „război”. Cu ajutorul unui partid independent, ea intră în cursa pentru preşedinţie avându-l contracandidat chiar pe soţul ei.

Silvia Navarro

Silvia Navarro

Pentru rolul din această telenovelă, Silvia şi-a schimbat un pic look-ul, iar ţinutele pe care le poartă sunt sobre. Acelaşi stil l-a adoptat şi Susana Gonzalez, colega ei din serial. Susana (42 de ani) o interpretează pe Cecilia, prietena bună a Reginei, care o sprijină pe aceasta în cariera politică.

Susana Gonzalez

Susana Gonzalez

Alături de Silvia şi Susana, din distribuţie mai fac parte Helena Rojo, Luz María Jerez, Nailea Norvind, Juan Carlos Barreto, Ari Telch şi tânărul Federico Ayos. Telenovela va fi transmisă în această toamnă în SUA de postul Univision.

Pe Susana aţi văzut-o ultima oară pe micile ecrane de la noi în telenovela „În umbra trecutului”, la Acasă, iar pe Silvia în „Inima mea e a ta”, la Happy Channel.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton