Homepage  / Telenovele

Silvia Navarro se întoarce la tv. Telenovela „Norocul lui Loli” începe la Diva

Silvia Navarro se întoarce la tv.  Telenovela „Norocul lui Loli” începe la Diva
7

de Anda Dincă,

În grila postului Diva intră, din 25 aprilie, o telenovelă, „Norocul lui Loli” (în original „La suerte de Loli”), care va putea fi urmărită, de luni până vineri, de la 18.00. Protagonista serialului este Silvia Navarro, îndrăgita actriță mexicană pe care ați mai văzut-o în „Inima nu cere voie”, „Inima mea e a ta”, „Secrete din trecut” și „Împreună pentru totdeauna”.

Ce se întâmplă în „Norocul lui Loli”

„Norocul lui Loli” este cel mai recent proiect al Silviei, telenovela Telemundo fiind difuzată în SUA anul trecut. De-a lungul celor 103 episoade, aflăm povestea lui Loli (Silvia), o producătoare de radio de succes.

Singură și fără compromisuri, Loli se bucură de un stil de viață libertin, asta până în momentul în care cea mai bună prietena a ei, Mariana, moare.

Decesul acesteia vine la pachet cu un testament la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Ea îi lasă totul protagonistei, inclusiv custodia celor doi copii ai ei.

Loli va trebui să se confrunte cu noua ei realitate și să învețe că munca nu este totul în viață și că cele importante lucruri sunt familia și dragostea.

Distribuția este plină de actori celebri

În această telenovelă Silvia Navarro îl are ca partener pe actorul Osvaldo Benavides („The Good Doctor”), iar din distribuție mai fac parte și alte nume cunscoute precum Gaby Espino, Carlos Ponce, Mariana Seoane, Rosa María Bianqui, Joaquín Ferreira și Christian Chávez

Jacqueline Bracamontes, care a stat departe de telenovele timp de 11 ani, are și ea un rol episodic. Ea o joacă pe Mariana, prietena lui Loli.

„Sunt fericită să mă întorc la actorie de mână cu Telemundo și alături de draga mea Silvia”, a declarat Jacqueline, care, în ultimii ani s-a dedicat familiei (are 5 fetițe), dar și meseriei de prezentatoare.

Apariții speciale în „Norocul lui Loli” vor avea și câțiva cântăreți latino-americani populari precum Paulina Rubio, Lupillo Rivera și Luis Coronel.

Silvia Navarro s-a despărțit de tatăl băiețelului ei

Pentru a filma telenovela „Norocul lui Loli”, Silvia a trebuit să se mute pentru câteva luni în Statele Unite. Departe de familia și prietenii din Mexic, actrița în vârstă de 43 de ani a recunoscut în luna mai anul trecut urmăritorilor de pe Instagram și că este „singură”.

Ea a pus punct relației cu directorul postului ESPN Gerardo Casanova, care dura din 2012. Cei doi au împreună un băiețel de 5 ani, pe Leon, iar de dragul lui se înțeleg în continuare foarte bine.

„Fără ajutorul lui Gerardo nu m-aș fi putut mobiliza să plec în SUA și să mă organizez cu toate”, a recunoscut Silvia. 

Chiar dacă a filmat în pline restricții impuse de pandemie, Silvia a povestit celor de la „People en Español” că s-a simțit foarte bine pe platouri: „Cei de la Telemundo au avut mereu grijă de noi, au respectat toate protocoalele Covid, pentru ca noi să lucrăm fără teamă și să ne bucurăm de ceea ce facem. Sunt foarte mulțumită că am putut lucra într-un mediu sigur și înconjurată de atâta dragoste. În plus, mi-am dorit să fac comedie, de aceea am acceptat acest proiect. Această telenovelă are un mesaj plin de optimism și o frumoasă poveste de iubire. De când am citit scenariul, am zis Loli e a mea!

S-a înțeles bine cu toată lumea 

Silvia a avut cuvinte de laudă și la adresa actriței Gaby Espino: „Vreau să-i mulțumesc în mod deosebit ei pentru felul în care m-a primit. Nu a existat o singură zi în care să nu vrea să mă ajute. A fost generoasă, iubitoare, i-a adus mereu cadouri lui Leon, a fost atentă la nevoile mele și mi-a oferit toate numerele de telefon ale oamenilor care ar fi putut să-mi facă șederea ușoară. O vedetă de talia ei m-a făcut să mă simt ca acasă”. 

Cât despre partenerul ei din serial, actorul Osvaldo Benavides (cel care îi dă viață lui Rafael Contreras, personajul de care se îndrăgostește Loli), Silvia a spus: „Acest om îmi face zilele de filmare mai distractive. El este prietenul meu, colegul meu și întotdeauna am lucruri de învățat de la el. Te iubesc, Osvaldo!”.

La sfârșitul filmărilor, regizorul serialului, Miguel Varoni (și el fost actor de telenovele), i-a mulțumit Silviei pentru implicare. „Mă bucur că am cunoscut-o ca actriță, ca persoană, ca prietenă. Mi-a plăcut felul ei de a se purta cu oamenii pe platouri”, a spus Miguel, citat de peopleenespanol.com.

Viitoarea „Doña Bárbara”?

Silvia Navarro s-ar putea întoarce anul acesta pe micile ecrane mexicane într-un remake al serialului „Doña Bárbara”, din 2008, cu regretata Edith Gonzalez în rolul principal. Conform vidamoderna.com, TV Azteca pregătește o nouă versiune a telenovelei de succes și favorită pentru rolul principal ar fi Silvia Navarro.

Norocul-lui-Loli-275953666_815831303153370_1185186195559715758_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton