Homepage  / Știri / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Silviu Petcu este mereu la curent cu tot ce e nou

INTERVIUL ALTFEL. Silviu Petcu este mereu la curent cu tot ce e nou

de Redactia Tvmania

Ca să poţi să râzi de alţii este bine să ştii mai întâi despre ce vorbeşti. Nu e de mirare că Silviu Petcu – membru al trupei Distractis – este la curent cu tot ce e nou pe micile şi marile ecrane.

Ne-a convins asta într-un interviu pe care ni l-a dat în cel mai recent număr al revistei „TVmania”, ce apare pe piaţă pe 13 mai.

Actorul – care a apărut prima dată pe scenă, la grădiniţă, în rolul lui Nică Apetrei din “Amintiri din copilărie” (“cu costum popular, chimir, căciulă, ilic, iţari”, după cum îşi aminteşte) şi care visa în copilărie să devină arhitect – nu ratează nici emisiunile noi, dar nici filmele la modă pe marile ecrane.

Astfel, prima parte din “Hobbitul” a fost ultimul film care l-a făcut să simtă că a dat degeaba banii pe bilet:

“Trei filme de câte trei ore fiecare despre o călătorie din punctul A în punctul B, cu monştri, dragoni şi pitici foarte mici la stat, dar nu şi la sfat”.

Cât despre producţiile aflate acum pe micul ecran, Petcu spune că a rămas cu telecomanda pe  “«MasterChef»” , pentru că “era cu mâncare şi băutură. Şi cum mie îmi plac amândouă… Dar la un moment dat au început să vorbească şi farmecul s-a dus… ca şi paharul din faţa mea”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton