Homepage  / Articole

Silviu Petcu se ia de emisiunile lui Dan Negru

Silviu Petcu se ia de emisiunile lui Dan Negru

de Redactia Tvmania

Silviu Petcu şi colegii săi din Divertis care au semnat recent cu TVR pentru a realiza „Distractis Show” la postul public încep filmările la noua emisiune pe 26 septembrie, urmând ca prima ediţie a emisiunii să fie difuzată pe 2 octombrie.

Într-un interviu acordat revistei TVmania care apare pe piaţă luni, 12 septembrie, Silviu Petcu spune că emisiunea va fi difuzată duminica, dar posibilitatea să intre la concurenţă cu foştii colegi din „Serviciul Român de Comedie” (cu Toni Grecu) este mică, întrucât, zice el, emisiunea de la Pro TV ar urma să fie mutată în timpul săptămânii.

El a mai declarat că, deocamdată,  „programele autohtone de la televiziunile comerciale – mă refer la cele de creaţie – nu mai au valoare. Cele mai bune sunt cele luate de afară.

Dăm suta de mii sau milionul de euro şi avem asigurat un rating oarecare. Dacă s-ar putea ca programele româneşti să fie gratis, ar fi minunat. Vorbesc de cele care au ceva în cap, nu de făcături, show-uri gen „Plasa de stele” (făcută de Dan Negru la Antena 1 – n.r.), farse care nu sunt farse, toate porcăriile astea de reality-show-uri cu care am înţepenit poporul.”

 

Update: În replică la declaraţiile lui Silviu Petcu, iată şi poziţia Antenei 1:

„Timp de trei sezoane, „Plasa de stele” de la Antena 1 a fost show-ul preferat al romanilor. Reactiile incredibile si pline de emotii reale ale vedetelor cazute in plasa, masinaria din spatele farselor care a creat povesti veridice pana la cel mai mic detaliu i-a cucerit pe telespectatori. In ultimul sezon, cand emisiunea de la Antena 1 s-a difuzat in fiecare duminica de la 20.20-22.00, tronson in care  s-a suprapus cu emisiunea celor de la Divertis, Plasa de stele a fost lider de piata 11 editii din 12 la nivelul targetului 15-54 Urban, in perioada martie-mai 2011.  Sursa Gfk Romania S.R.L, Copyright: ARMADATA S.R.L.”

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton