Homepage  / Vedete româneşti

Silviu Prigoană a devenit bunic. Cine vor fi nașii nepotului său

Silviu Prigoană a devenit bunic. Cine vor fi nașii nepotului său

de Roxana Mirea,

Silviu Prigoană a devenit bunic în urmă cu două luni. Până acum, acesta nu și-a văzut nepoțelul decât în poze și pe video pentru că nu a apucat să meargă încă în America. Chiar dacă nu și-a ținut până la acest moment nepoțelul în brațe, Silviu Prigoană este în culmea fericirii. În plus, iată și cine vor fi nașii micuțului.

Silviu Prigoană a devenit bunic

Silviu Prigoană, în vârstă de 58 de ani, a devenit bunic și este în culmea fericirii. Fiul cel mare al afaceristului, Honorius, și soția lui, Corina, au devenit părinți la început de ianuarie. Micuțul s-a născut într-o maternitate privată din America. Până la acest moment, Silviu Prigoană nu și-a ținut nepotul în brațe pentru că nu a avut timp să se deplaseze până în America.

Prigoană e fericit nevoie mare. Acum e și el bunicuț, are un nepoțel. Nu l-a văzut pe micuț decât pe cameră sau în poze, pentru că nu a avut timp să se deplaseze până acolo. Corina este foarte bine, a născut cât de cât ușor, iar Honorius este copleșit de emoții. Au ajutor, însă se ocupă și ei foarte ușor de bebeluș. Băiețelul este foarte cuminte, mănâncă, doarme, zâmbește. Prigoană i-a făcut un cadou important primului său nepot. Nu se poate spune despre ce este vorba„, a declarat o sursă apropiată de Silviu Prigoană pentru click.ro.

În plus, Elena Udrea și Adrian Alexandrov se pregătesc de botez pentru că ei vor fi nașii nepotului lui Silviu Prigoană. Elena Udrea și partenerul ei i-au cununat pe Honorius Prigoană și aleasa lui, Corina Bode, în octombrie 2016, când a avut loc cununia religioasă.

Sursa Foto: captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton