Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Silviu Prigoană, despre felul în care și-a scăpat cei doi băieți de kilogramele în plus: „L-am luat de la mămica lui supraponderal, acum e în parametri”

Silviu Prigoană, despre felul în care și-a scăpat cei doi băieți de kilogramele în plus: „L-am luat de la mămica lui supraponderal, acum e în parametri”
5

de Andra Stana,

Silviu Prigoană și Adriana Bahmuțeanu au divorțat acum mai mulți ani. Cei doi sunt în continuare apropiați, de dragul copiilor lor, Eduard și Maximus. În prezent, cei doi băieți locuiesc în casa tatălui lor, după o lungă perioadă în care au stat cu mama lor. Acasă la Silviu Prigoană, băieții s-au învățat cu mâncatul la ore fixe.

Eduard și Maximus locuiesc astăzi cu tatăl lor, Silviu Prigoană

Ani de zile, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană s-au războit în sălile de judecată pentru copiii lor. Într-un final, ei au ajuns la un numitor comun în privința băieților. După ce au locuit ani de zile cu mama lor, Eduard și Maximus stau acum cu tatăl Silviu Prigoană, scrie libertatea.ro.

Nu pentru mult timp, căci vor pleca la studii în străinătate. Eduard e fiul cel mic în vârstă de 11 ani, iar Maximus e băiatul cel mare, are 13 ani.

Eduard este pasionat cu cultura japoneză, iar băiatul visează chiar să facă liceul în Japonia, mai scrie sursa citată.

Silviu Prigoană, despre felul în care și-a scăpat cei doi băieți de kilogramele în plus (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Recent, într-un interviu pentru impact.ro, Silviu Prigoană a descris cum arată programul impus de el băieților. Mai precis, Eduard și Maximus au mese la ore fixe, bogate în vitamine.

În plus, cei doi fii ai Adrianei Bahmuțeanu și ai lui Silviu Prigoană fac și mult sport.

„Mesele sunt la ore fixe, mâncarea e preponderent gătită, uităm de sucuri acidulate. Gătesc eu, mai ales în weekend, și bucătăreasa. Cel mic face sushi, fiind cu japoneza, îl face cap-coadă, și-a luat tot felul de ingrediente, ne învață cum să mâncăm cu bețele. El mănâncă preponderent cu bețele, e cu japonismele lui. Mă distrează maxim când mănâncă mazărea cu bețișoarele, bob cu bob.

Eu l-am luat de la mămica lui supraponderal, acum e în parametri normali. Amândoi. Cu sportul am reușit, le-am scos pâinea din meniu, pastele, tot ce conține făină e exclus. Cantitățile de mâncare le-am suplimentat cu salate, tocănițe de tot felul. Au de ales, de exemplu, între mazăre, fasole sau ștevie, au trei meniuri de fiecare dată, la alegere.

Se gătește în funcție de ce vor ei, mă pliez pe dorințele lor. Au și o zi pe săptămână de cartofi prăjiți, dar însoțiți de mult mujdei cu usturoi. Lucrăm la greu la sistemul imunitar”, a declarat omul de afaceri.

Prigoană: „Copiii vor rămâne și de Revelion”

Referitor la sărbătorile de iarnă, la Crăciun și la Revelion, Silviu Prigoană a spus că băieții vor rămâne alături de el.

„Copiii sunt la mine și vor rămâne și de Revelion, așa e hotărârea judecătorească, un an la mine, unul dincolo. Acum e rândul să stea la mine”, a spus el adăugând și ce preparate vor servi în această perioadă.

„La noi, o masă de Crăciun sau Revelion e una normală, de miercuri sau de vineri, nimic special. Mai facem o salată de bouef, fi-miu sushi că e fan produse japoneze. Și cam atât”, a completat acesta pentru Impact.

Sursa foto: Libertatea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton