Homepage  / Știri

Simona Bălănescu e gata să devină din nou mamă

Simona Bălănescu e gata să devină din nou mamă

de Redactia Tvmania

Vedeta de la “Antena 2” se pregăteşte de venirea pe lume a primului ei copil cu soţul Rareş Dragomir şi e la fel de conştiincioasă pe cât o recomandă titlul emisiunii.

„Sunt doar un om care crede în ceea ce face, care învaţă zilnic să traiască sănătos de la medicii invitaţi în emisiune. Altfel, mă pregătesc ca orice mămică grijulie de venirea pe lume a fetiţei noastre. Mă feresc pe cât posibil de mâncarea nesănătoasă, încerc să dorm şi să mă hidratez suficient, iar acum, pe finalul sarcinii, mă feresc să car sau să ridic ceva greu”.

În ce priveşte prezenţa ei la emisiunea pe care o moderează la Antena 2, “Trăieşte sănătos!”, Simona (care mai are un băieţel de şase ani) nu anticipează un concediu de maternitate prelungit. “Fetiţa noastră urmează să se nască în prima săptămână a lunii decembrie, aşa că sper să reuşesc să vin zilnic la emisiune, în direct, până la sfârşitul lunii noiembrie”, ne-a explicat ea.

“Telespectatorii nu vor simţi lipsa mea de pe ecran, cel puţin eu aşa îmi propun. Am pregătit deja ediţii noi nouţe, foarte interesante şi – sper eu – utile, iar eu, mai mult de maximum o lună de zile nu voi lipsi”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton