Homepage  / Vedete româneşti

Simona Gherghe, ghinion în vacanță, în Italia. De ce a ajuns de urgență la spital

Simona Gherghe, ghinion în vacanță, în Italia. De ce a ajuns de urgență la spital
8

de Roxana Mirea,

Simona Gherghe a plecat într-o vacanță, în Italia, împreună cu soțul ei și cei doi copii ai lor. Totuși, după ce s-au distrat pe cinste la schi, prezentatoarea emsisiunii „Mireasa” a ajuns direct la spital. Iată ce diagnostic a primit din partea medicilor.

Simona Gherghe a ajuns la spital, în vacanță

Simona Gherghe a plecat în vacanță, în munții Dolomiți, din Italia. Însă, după ce s-a distrat pe cinste cu soțul ei și cei doi copii ai lor, prezentatoarea TV a ajuns direct la spital. Vedeta a publicat o imagine pe rețelele sociale în care apare cu o mască de protecție pe față. Din imagine, reiese că Simona Gherghe se află la spital, dar nu din cauza unei infecții, potrivit spynews.ro.

Ei bine, vedeta a ajuns pe mâna medicilor pentru că a suferit o fractură la coaste. Se pare că schiurile i-au dat mari bătăi de cap Simonei. Mai mult ca sigur, prezentatoarea TV a suferit un accident pe pârtia de schi, chiar dacă ea nu a povestit încă modul în care s-a produs incidentul.  

Se mai întâmplă și de astea...”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Simona Gherghe, ghinion în vacanță, în Italia. De ce a ajuns de urgență la spitalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cum a ajuns Simona Gherghe să lucreze în televiziune

Prezentatoarea showului matrimonial „Mireasa”, de la Antena 1, s-a născut pe 31 octombrie 1977, la Iași. Simona Gherghe a absolvit în orașul natal Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Cariera în televiziune a început-o la un post local, afiliat Antena 1, când avea 23 de ani. Simona Gherghe recunoaște azi că nu credea că va putea face o carieră în televiziune, având în vedere că pasiunea ei era, la acea vreme, radioul.

Atunci, moderatoarea de la Antena 1 lucra la un post de radio local, job la care a renunțat pentru a trece la televiziune.

„Așa a început povestea mea de iubire cu televiziunea. Aveam 23 de ani și am dat această probă, la postul local afiliat Antenei 1. Lucram în radio, un loc pe care îl iubeam și despre care credeam că mă va scoate la pensie. Genul ăla de rezoluții definitive, specifice tinerilor…

Prietenul meu de atunci m-a dus să dau această probă în care nu am crezut deloc. În definitiv, eu iubeam radioul și știam că nu sunt telegenică, pentru că așa mi se spusese cu vreo doi ani înainte, tot la un concurs pentru prezentatori de știri. Ei bine, pare ca m-am înșelat. Oamenii m-au plăcut. Așa avea să înceapă povestea pasiunii mele, de mai bine de 20 de ani… Restul e istorie. Istoria mea personală”, a scris prezentatoarea pe contul său de Instagram în urmă cu ceva vreme.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton