Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Simona Gherghe a împlinit 45 de ani. Ce surpriză i-au făcut copiii

Simona Gherghe a împlinit 45 de ani. Ce surpriză i-au făcut copiii
9

de Andra Stana,

Simona Gherghe își sărbătorește ziua de naştere, luni, 31 octombrie, împlinind frumoasa vârstă de 45 de ani. Prezentatoarea de la Mireasa a primit urări atât de la fani, cât și de la prietenii săi. Ce surpriză i-au pregătit cei doi copii vedetei de la Antena 1.

Simona Gherghe este una dintre cele mai iubite prezentatoare TV de la noi. Într-o postare de pe contul său de Instagram, vedeta a împărtășit cu fanii ei faptul că este una dintre sărbătorile zilei.

Simona Gherghe a împlinit vârsta de 45 de ani, iar copiii i-au pregătit o surpriză frumoasă mamei lor. Cei mici i-au făcut cadou două felicitări, pe care era scris „La mulți ani, mama!”.

Simona Gherghe a împlinit 45 de ani. Ce surpriză i-au făcut copiiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În weekendul de dinaintea zilei sale de naștere, Simona Gherghe s-a relaxat alături de soțul ei, la Roma. „Fără filtre, aproape că îmi vine să scriu și fără comentarii. Totuși, las aici treaba asta: așa mi-am început ziua. Cu cea mai bună cafea, la Roma! #weekend #anniversary #roma #travel #mamadedoi #simonagherghe”, a scris prezentatoarea pe Instagram în urmă cu două zile.

Simona Gherghe, imagine cu testele de sarcină

Simona Gherghe și-a surprins fanii de pe Instagram cu o imagine cu mai multe teste de sarcină. Atunci, mulți au crezut că Simona Gherghe este însărcinată din nou, dar nu. Imaginea cu testele de sarcină datează de acum câțiva ani, de când Simona Gherghe a aflat că este însărcinată cu Ana.

„Între prima și a doua fotografie, sunt fix șase ani! Șase ani de la cea mai așteptată veste. O veste care a venit după o lungă și dureroasă așteptare, după multe temeri și gânduri că, poate, mie n-o să mi se întâmple. Dar când a fost, am știut, am simțit înainte să am confirmarea din trei surse. M-am emoționat când am văzut poza cu testele, căci am retrăit toate stările din ziua aceea de toamnă a lui 2016. Dar și tot ce a urmat, până la fotografia de ieri, cu Nuchi în brațele mele. Deși e înaltă, încă îmi place s-o țin așa și o pun să-mi promită că o să mă lase s-o pup și s-o îmbrățișez toată viața!”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Cum a reacționat Mirela Vaida

Mirela Vaida s-a numărat printre cei care au crezut că Simona Gherghe este însărcinată pentru a treia oară. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” este mama a trei copii.

Am crezut ca ne mai dai o veste!”, a scris Mirela Vaida în secțiunea de comentarii.

Răspunsul Simonei nu s-a lăsat așteptat.

Nu nu! Noi rămânem la doi”, a scris Simona Gherghe, semn că ea și soțul ei nu își doresc să devină părinți a treia oară.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton