Homepage  / Vedete româneşti

Simona Gherghe are COVID-19 pentru a doua oară. Cine prezintă „Mireasa” în locul ei

Simona Gherghe are COVID-19 pentru a doua oară. Cine prezintă „Mireasa” în locul ei
7

de Roxana Mirea,

Simona Gherghe a mărturisit că suferă de COVID-19, motiv pentru care nu a putut să fie prezentă în platoul emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1. Prezentatoarea TV a spus pe rețelele sociale că este în izolare, departe de copiii ei. Iată cine prezintă emisiunea „Mireasa” în locul ei.

Simona Gherghe suferă de COVID-19 pentru a doua oară

Simona Gherghe suferă de COVID-19 pentru a doua oară, motiv pentru care nu a putut să fie prezentă în platoul emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1. Acum, prezentatoarea TV se află în izolare, departe de copiii ei, Ana și Vlad. Micuții sunt la bunici și chiar în ziua în care Simona și soțul ei se pregăteau să meargă să-i ia acasă, a descoperit că este infectată cu coronavirus. Aceasta a povestit pe Instagram că este în izolare până joi și că îi este foarte dor de copii.

Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut… Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

simona-ghergheIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

În ceea ce privește emisiunea „Mireasa”, Simonei Gherghe i-a sărit în ajutor Gabriela Cristea, care a prezentat emisiunea în locul ei.

Ce își dorește Simona Gherghe pentru copiii ei

Recent, Simona Gherghe a publicat o serie de imagini cu copiii ei: Ana și Vlad. Vedeta și-a amintit de perioada copilăriei, când mereu era cu gândul la următoarea vacanță. Cel mai bine își amintește de „excursiile, taberele, vacanțele la bunici si cele cu parinții”. În acest context, Simona Gherghe a spus că își dorește ca Ana și Vlad să numere mereu zilele până la următoarea vacanță și să aibă întotdeauna poftă pentru călătorii.

Pozele acestea îmi vor aminti de prima excursie a copiilor. Da, a fost doar o zi, dar foarte intensă pentru ei. Și pentru noi. Ei, fară noi. Au așteptat de ceva zile ieșirea aceasta cu colegii de la gradi, plecarea cu autocarul, mă rog, toată aventura. Au venit epuizați și deja cu gândul la următoarea plecare. Că de fapt experiențele astea contează. Din copilăria mea, îmi amintesc cel mai bine toate excursiile, taberele, vacanțele la bunici și cele cu părinții. Adică plecările. De atunci, mi s-a deschis pofta pentru călătorii. Iar acum, adult fiind, orice plecare e forma mea supremă de relaxare. Aștept vacantele ca pe cele mai frumoase daruri, pe care ni le facem. Pentru că sunt hrană pentru suflet și minte. Și așa îmi doresc să fie și Ana și Vlad. Să numere zilele până la vacantă, să vadă lumea toată!”, a povestit Simona Gherghe pe Instagram.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton