Homepage  / Televiziune

Simona Gherghe are COVID-19. Cine prezintă „Mireasa” în locul ei

Simona Gherghe are COVID-19. Cine prezintă „Mireasa” în locul ei
6

de Roxana Mirea,

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1, și-a anunțat fanii că are COVID-19. Drept urmare, aceasta va lipsi câteva zile de pe micile ecrane. O altă vedetă de televiziune i-a sărit în ajutor. Iată cine prezintă „Mireasa” în locul Simonei Gherghe.

Cine prezintă „Mireasa” în locul Simonei Gherghe

Simona Gherghe are Covid-19, iar o perioadă nu va mai apărea pe micile ecrane. Vedeta s-a vaccinat de la început, însă din păcate, virusul a ajuns și la ea. Prezentatoarea TV și-a anunțat fanii încă de ieri, 14 februarie, că s-a infectat cu coronavirus. Ea a publicat pe Instagram o imagine cu ea, unde se poate observa că poartă masca de protecție în casă, dar nu și-a pierdut optimismul.

Ca sa citez o foarte buna prietena, e bine sa mai fie si pozitivi, ca e plina lumea de negativisti! Asadar, a ajuns virusul si la mine. N-o sa ne vedem cateva zile, sper sa treaca usor si toti ai mei sa fie bine! Aveti grija de voi”, a scris Simona Gherghe pe Instagram.

Având în vedere că va sta în izolare câteva zile, altcineva va trebui să prezinte emisiunea „Mireasa”. Cea care îi va ține locul Simonei Gherghe este Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea nu este străină de emisiunea „Mireasa”. Ea prezintă deja aftershow-ul „Mireasa – Capriciile iubirii”, de pe Antena Stars.

Vestea-data-de-Gabriela-Cristea-si-Tavi-Clonda-fanilor-la-inceput-de-an-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton